tiistai 6. tammikuuta 2015

Kuinka kaunis olla voikaan luonto talvipuvussaan

Kohta alkaa taas koulu ja mulla on rytmi aivan pielessä, herään aina siinä kahdentoista aikoihin. Eilenkin lähdettiin vasta puolenpäivän aikaan aamulenkille. Aamulenkki venyikin sitten päivälenkiksi, yli neljä tuntia tuli reippailtua yhdessä Kityn ja Emmin kanssa, kun kävimme vanhankaupunginlahdella. Oli kaunis päivä, mutta myös todella kylmä. Yritin ottaa kuvia, mutta sormet jäätyivät hetkessä eikä Ems ollut poseeraustuulella sitten yhtään. Kuvat siis vähän jäivät siltä lenkiltä.

IMG_6857          Illalla pesin ja föönasin Emmin, voi kuinka nätti siitä tulikaan! Täytynee yrittää ottaa Emmistä kuvia, kun on kerrankin siisti turkki, hah. Aina pesemisen myötä syntyy ajatus siitä, että pitäisikö mennä näyttelyyn pitkästä aikaa, saa nähdä jos käyn toukokuussa sen pyöräyttämässä royal canin showssa.

IMG_6832 IMG_6819 
Ollaan myös nähty Micoa pitkästä aikaa, sen seurassa Emmi uskalsi sentään joten kuten liikkua vaikka ulkona ammuskeltiin raketteja, tämä tapahtui kuitenkin muutaman päivän uuden vuoden jälkeen.. Muutenkin oli vaikea saada Emmi tekemään tarpeita uutena vuotena ja sen jälkeisenä päivänä, todella ärsyttävää, kun niitä ei voida ampua oikeaan aikaan.
IMG_6800 IMG_6786 IMG_6776          Mulla olisi joulusta kuvia, jotta voisin julkaista niistä postauksen. En ole kuitenkaan vielä tehnyt sitä, koska olen odottanut yhden lahjan saapumista postista, mutta kun ei sitä vieläkään kuulu! Ehkä täytyy tehdä postaus ilman sitä, kun joulusta on kulunut jo kuitenkin mukavasti aikaa, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti