sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Uimassa

Eilen oli sen verran kuuma päivä että päätimme käydä Ninnan ja Emmin kanssa merellä uimassa, no ei vaineskaan Helsingin koirauimalaa käytiin testaamassa.

Ensin lähdimme tulemaan Ninnan ja omistajien kodin luokse metrolla. On aika huvittavaa kun kaikki ihmiset aina tuijottavat Emmiä metroissa,busseissa yms.. kuin se olisi jokin ufo, mutta lenkillä kukaan ei tuijota :D Emmi osaa onneksi käyttäytyä liikennevälineissä hyvin, aina kun astumme esim. metro asemalle siitä tulee kuin eri koira: kävelee mun vierellä niin kiltisti (voisi toteuttaa sen muutenkin kuin vain siellä >:) ) , ei vilkaise keneenkään, astelee metroon ja on metrossa kuin mikäkin opaskoira ei välitä ympäristöstä vaan on kuin kotona.
Metrosta astelimme Ninnan kodin luo ja siitä hyppäsimme autoon ja olimme tosi nopeasti perillä uimala sijaitsikin kävely matkan päässä .
Kun astuimme sisään uimalaan vastaamme tuli vahva kloorin haju mitä Emmi vähän ihmetteli, ihmetteli varmaan kaikkea muutakin.
Ensin odottelimme toisten vuoron päättymistä ja sillä aikaa pesimme koirien tassut.

 Lopulta tuli meidän vuoro astelimme portaita pitkin altaan luo.
Siellä meitä odotteli uimaopettaja. Molemmat koirat olivat hämillään mitä nyt tapahtuisi ja tutkivat paikkoja. Mä laitoin Emmille ekaksi pelastusliivit jotta olisi helpompi ohjailla. Uimaopettaja tarrasi Emmin pelastusliiveistä ja veti altaaseen Emmi vastusteli kauheasti ja vinkuin mutta kun tassut ei osunut pohjaan alkoi reippaasti uida.


Ninna meni monesti veteen, mutta kun tassut ei yltänyt pohjaan iski paniikki ja piti mennä altaasta pois.

Otin parin pelastusliivien kanssa uinnin jälkeen ne pois, aina Emmin oli pakko vastustella mutta veteen kunnolla päästyä ui altaan ympäri.
Ninnakin saatin uimaan, mutta vasta pelastusliivien laiton jälkeen ja pienen ohajuksen innostui kunnolla ja ui Emmin kanssa.
Lopuksi oli vielä koirien kuivaus ja föönaus.


Ihan huippu kiva päivä oli! Tosi kiva paikka, hyvä uimaopettaja ja hyvää liikuntaa suosittelen!:) Mennään varmasti toistekkin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti