tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ihana synttärilahja

IMG_6406Viikonloppuna oltiin taas Porvoossa. Treenailin vähän Ellan kanssa josta otin teille videotakin pitkästä aikaa.
       Lauantai aamuna sain samalla kyydin, kun muut meni kauppaan, muutaman kilometrin ulkoilureitille, jonka kävin sitten koirien kanssa aamulenkiksi. En ottanut kameraa mukaan joka vähän kaduttaa, mutta hauskaa oli.
IMG_6413 Sunnuntaina olikin sitten minun syntymäpäivä, sain aivan huippu lahjan jonka tosin olen tietänyt jo jonkin aikaa, nimittäin viikon pituisen Viron tai tarkemmin Pärnun matkan! Ja mikä parasta Emmi pääsee mukaan, jonka lisäksi vielä Jekku tulee myös omistajansa kanssa :)! Mä rakastan matkustamista, mutta mulla ja Jekun omistajalla tulee matkustellessa aina hirmuinen ikävä koiriamme, joten ihan huippua, että ne pääsee mukaan. Arvatkaa maltanko odottaa, lähdetään reissuun kesäkuun 8. päivä!
IMG_6418 IMG_6423 Perjantaina olisi sitten tarkoitus suunnata mätsäriin Emmin (ja Jekun?) kanssa. Vähän jännittää sillä viime mätsäristä on niin pitkä aika, että en osaa yhtään sanoa kuinka paljon ollaan menty takapakkia kehäkäyttäytymisessä. Mätsäreitäkin odotan innolla sillä pitkään aikaan ei olla päästy pitämään kehään hauskaa.

10 kommenttia:

  1. Voi miten ihanasti Ellan häntä heiluu videolla :'D Toi matka kuulostaa ihan liian hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella on aina niin positiivinen lapsi! Niimpä, odotan sitä niin paljon :--)

      Poista
  2. Ellalla upea into mukana tekemisessä, vautsi! Ja onnea reissuun, kuulostaa kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellalla on kyllä niin mahtava tuo mielyttämishalu vaikka ei se vielä hirveesti mitään osaa :-D Kiitos!

      Poista
  3. Hyvä tuos videolla Ellan hidastettu pyörähdys. :D Ja se tulee hyvin mukana, varsinkin sun eteen istuessa kun otat askeleen taakke ni imee tosi hyvin mukaan! *Kade* ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella yrittää kovasti olla joku tokokoira vaikka karu totuus on se ettei osaa melkein mitään ;-) Jos olisi aikaa treenata siitä saisi varmasti mukavan kisakaverin koska intoa löytyy :-)!

      Poista
  4. Ihana toi ensimmäinen kuva! <3 Ella tekee tosi hyvin töitä ja ihanan innokkaasti. Hyvää synttäriä sulle, kuulostaa ihan huikeelta toi matka! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! taikasana "ruokaa" käytössä :DD. Ella rakastaa treenata ja sen kyllä huomaa kun Emmiin vertaan. Kiitos onnitteluistakin! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi hieno eka kuva! Ja tykkäsin ton videon meiningistä, Ella tekee erinomaisella vireellä ja tosi tyytyväisenoloisena töitä. Matka Viroon kuulostaa ihanalta, parasta että Emmi ja Jekku tulevat mukaan. Se on kyllä todellakin matkustamisen huono puoli että melkein aina joutuu ikävöimään koiria.

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Niin hassua, että Ella ja Emmi on sukua toisilleen kun ovat niin erilaisia luonteeltaan ja ulkonäöltään. Ella rakastaa niin paljon enempi treenaamista :).
    Se on kyllä ihan huippua!

    VastaaPoista