lauantai 15. marraskuuta 2014

Haaste!

Olen niin paljon halunnut tulla kirjoittelemaan postauksia, suunnitellut kaikenlaista ja unelmoinut, että saisi kivoja kuvia. Mutta ei. Nyt on ollut koeviikottoman jakson takia sellaiset viikot, että kiire on ollut aivan hirveä. Mä olen niin uupunut, onneksi pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Kaiken vähäisen vapaa-ajan olen halunnut käyttää Emmiin, mitään sen kummempaa ei olla tehty, pari hauskaa uuttaa temppua opetin. Mimi oli meillä hoidossa yhden yön, on se niin mahtavan ihanan sympaattinen otus.


Mutta nyt asiaan! Saatiin hauska kuvahaaste Window to our life - blogista. Kiitos paljon siitä!

Ohjeet: kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsi juuri sen kuvan. Lemminkin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikkilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet blogaajat ja muista huumori!

Kategoriat: paras yhteiskuva, reenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallisin kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti 

Sanon jo heti, että on mahdottomuus valita mikä on paras kuva, mutta nämä ovat suosikkeja. :-)

Paras yhteiskuva

IMG_9686
Mä tykkään tästä kuvasta vain tosi paljon, mitä isot edellä sitä pienet perässä. Kuva herättää myös paljon ihania muistoja.

Reenaamassa

IMG_5761
Kukaan ei ole pahemmin kuvannut meidän treenejä, mutta tässä yksi. Eihän tämä varsinaista treenaamista ole, mutta mun mielestä palkkaus on niin tärkeä osa sitä, että eiköhän käy!

Kisaamassa

9496951314_e0f6a2fdd9_z
Tajusin juuri, että jonkun pitää ottaa enempi kuvia kun ollaan treenaamassa taikka kisaamassa, ei löytynyt kuin muutama kuva. Päädyinkin tähän, koska ei  hirveästi ollut sellaisia kuvia jossa oikeesti kisataan.

Paras kesäkuva

IMG_3300 IMG_1785
Tää oli paha. Ylempään kuvaan päädyin, koska se pisti minut muistelemaan kesää ja ihanaa mökkeilyä. Onko parempaa kuin rennosti makoilla mukavalla paikalla juuri sopivasti puun varjossa. Alempaan taas, koska se on mielestäni vain tosi kiva kuva Ellasta, ihana paimenlapsi.

Paras talvikuva

IMG_5868
Pystyn niin hyvin eläytymään tähän kuvaan; voin mielessäni kuulla kuinka leikkivät kepillä kera murinan ja iloisten haukahdusten. Lumikin sataa niin ihanasti.

Tunnelmallisin kuva

IMG_2828
Tykkään tämän kuvan tunnelmasta hirveästi ja tuosta ihanasta auringon laskusta.

Hassuin ilme

IMG_4657
En tiedä onko vika kuvaajassa vai missä, mutta kuvakansioni ovat jostain syystä täynnä tälläisiä.

Lomalla

IMG_9050
Tuli heti mieleen Viron matka, yksi elämäni parhaista viikoista, kuvastaa täydellisesti sitä.

Töissä

IMG_4917
Koiraleirillä Ella työskentelemässä lainakoirana, jos tosin Ellalta kysytään se oli varmasti sen mielestä enemminkin hauskanpitoa.

Tihutöissä

ninna 017
Emmihän ei saisi maata tuossa sängyssä, sitä ei näytä pahemmin moiset säännöt kiinnostavan. "Kehtasitkin herättää kesken kauneusunieni"

Toinen identiteetti

IMG_2364
Ne jotka Ellaa vähänkään tuntee on varmaan vaikea uskoa, että osaa se joskus maata paikallaankin. Kotona se on todellisuudessa täydellin sohvaperuna. Oikeasti.

6 kommenttia:

 1. Oi, ihan superi toi yhteiskuva!! Tosi hauska idea ja onnistunut toteutus.

  Tiedän tunteen kun aikaa bloggaamiselle ei vaan ole, tai jos olisi niin sitten ulkona on pimeää ja huoh. Mutta kiva kuulla teistä edes jotain, ja hauskoja noi kaikki tän haasteen kuvat. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :--)

   Niimpä! No, mutta onneks tää jakso on kohta ohi niin eiköhän se kiire hieman vähenny.

   Poista
 2. Vau miten hienoja kuvia! Tuo "tunnelmallisin kuva" on mun lemppari, eikä ihmekään kun siinä toteutuu mun lempparielementit vesi ja aurinko! Tosi kaunis. :-)

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Kiva blogi ja ihania ausseja ja kuvia. :) Hännänheilutuksia aussiepentu Jekulta sinnepäin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon ja tervetuloa lukemaan ! :-)

  VastaaPoista