keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Mahtava messariviikonloppu

Tänä vuonna on ollut tuplamessarit, maailman voittaja ja viime viikonlopun perinteinen. Minua se ei ole yhtään haittanut, lompakolta taas ei kysytä, hah.
IMG_6129
Kaikenlaista tuli taas saatua ja osteltua, esim. noita bambeja saatiin pari kappaletta ja yhden annoin Emmille jonka tuhosi tehokkaasti.... mutta voi sitä riemun määrää!
Itsenäisyyspäivänä olin aamupäivällä pyörittämässä ja ottamassa ilmoittautumisia vastaan lelukoirakehällä. Tuomari oli tälläkin kertaa erittäin mukava.
IMG_6132            Ennen lelukoiraa ja sen jälkeen tuli mukavasti osteltua kaikkea pientä ja pyörittyä kehillä. Pakko mainita, että lauantaina ruoka oli ihan älyttömän hyvää.
Loppu iltapäivästä siirryttiin katsomaan ryhmäkehiä ja bis-kehää.
IMG_6136
Luita ja nameja tuli hamstrattua, kun niitä kuitenkin aina menee. Ostin myös Emmille lopultakin pienen karstan, jota ollaan tarvittu.
IMG_6133 IMG_6134 Sunnuntaina oli aamupäivä vapaana ja se tulikin tehokkaasti hyödynnettyä kehien laidalla. Erityisesti juutuin aussiekehälle, jonka laidalta bongasin koko viikonlopun parhaimman asian eli Emmin kasvattajan ja hihnan toisessa päässä hänellä oli Emmin äiti Muikku! Oli ihan huippua törmätä Emmin äitiin, kun en ole sitä koskaan aikaisemmin livenä nähnyt. Muikku oli sen verran paljon pienempi kuin Emmi, että en olisi ihan heti tunnistanut Emmin äidiksi. Tarkemmin katsottuna Muikusta oli havaittavissa Emmimäisiä piirteitä ja mikä ihana luonteinen tapaus se onkaan. Muikku on 8,5-vuotias ja oli mukavaa kasvattajalta kuulla, että ikä ei vielä todellakaan näy ja Emmin isäkin Brazos (12v) on varsin nuorekas ikäisekseen, joten tervettä ja pitkää ikää on toivottavasti luvassa myös Emmille (vaikka eihän aussielle 8v ole vielä mikään korkea ikä)! Muikku kaunokainen oli ROP-VET!
IMG_6144
Keepsake sangria "Muikku" ROP-VET
IMG_6145 IMG_6153         Illaksi mentiin hedelmäbaariin töihin josta saatiin paljon kehuja, koska muiden maiden näyttelyissä ei kuulema vastaavanlaista palvelua olekkaan! Tulee itsellekin aina kehuista hyvä mieli ja töiden tekeminen on vain ja ainoastaan mukavaa.
IMG_6168
Ostin Ellalle ison munanmuotoisen pallon joululahjaksi. Se on tarkoitettu ulkoleluksi ja olen ihan varma, että Ella tulee tykkämään siitä. Tein kuulema hyvät kaupat, koska on vasta markkinoille tuotu ja ostin huomattavasti edullisemmin kuin mitä normaalisti maksaa, eipä haitannut!
IMG_6172 IMG_6174
Kettulelun ostin Emmille joululahjaksi, se on pidempi, muhkeampi ja venyvämpi kuin meidän muut aikaisemmat samankaltaiset lelut joita se on rakastanut.
IMG_6175 IMG_6176 Viikonlopun jälkeen olin ihan loppu ja eilisessä kokouksessa tulikin todettua, että aina messarin jälkeen pitäisi olla yksi vapaapäivä, kannatan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti