sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Aptuksessa

Viikonloppu meni ja tuli. Lauantaina ja sunnuntaina olin aptuksessa mutta tällä kertaa koiratta. Eli olin HSKP:llä töissä, työnä mulla oli hakea tuloksia aina yhden rodun päättyessä sekä olla ständillä. Lauantaina oli sairas helle oli niiiin kuuma. Sunnuntaina taas oli ihana kaatosade enkä silloin ehtinyt aloittaa töitä ollenkaan tuli vain jotenkin tuijotettua auspai kehää ja sitten aloin tuntea itseni kipeäksi. Mutta joo hauskaa oli tuli nähtyä tuttuja ja ihasteltua parsoneita..? Juu siis oon jo aika kauan sitten jotenki ihastunut russeleihin kauan pähkäilin kumpi oisi se mun juttu jackki vai parson no parsoniin päädyin koon kannalta. Saapi nähdä jos joskus kaukaisessa tulevaisuudessa kuvioihin astuu parsonrusselinterrieri...;)

Tänään minua tuli hakemaan näyttelystä serkut ja niillä oli mukanaan eilen saatu 10 kuukautinen aivan ihana schipperke poika. Se vaan oli niin ihana suoraan anto ottaa syliin sylissä tulikin pidettyä kun eipä oikein tota meijän 24 kilosta makkaraa jaksa kauheasti kanniskella :'D.
 Myöhemmin päivällä mulle oli määrätty lenkitys tehtävä eli mun piti käydä lenkittämässä tämä kyseinen koira nimeltä muuten "Jekku" ettei joudu olemaan niin pitkää aikaa yksin uudessa kodissa omistajien vierailun poissa ollessa. Me mentiin Emmin kanssa hakemaan Jekku metrolla mentiin yksi pysäkki koska neiti hyperaktiivinen Emmi inhoaa kävellä sateessa ja nykyään siitä on tullut muutenki kauhean laiska saa raahata perässä, ai minkä rotunen koira mulla onkaan?:D
 Takaisin asiaan eli metrossa oli taas ystävällisiä ihmisiä yksikin nainen halusi tehdä tilaa jotta mulle ja Emmille tulisi hyvä paikka :). Menin vaan suoraan sitten hakemaan Jekkua. Kun tulimme sisään Jekku juoksi haukkuen häntä koipien välissä olkkariin pelästyi meitä kauheasti. Telkesin Emmin lähinnä olevaan huoneeseen ja tarjosin Jekulle kättä no kerran nuuskaistua Jekku muuttui ihan eri koiraksi super iloiseksi itsekseen et tajua miten poika noin pelästyi. Koirat tulivat tosi hyvin toimeen, Emmi vaikutti siltä että oli tuntenut Jekun aina, tykkäsivät toisistaan Jekku liiankin paljon sillä yritti nousta koko ajan sisällä Emmin selkään.

Hihii tosi köhköh "upeen" lelun tein ootellessa kehien loppua

Ja siinä se Jekku

jolla on hullu kieli:D
Emmi "öö" Jekku "puspus"

Vinkvink ;)


Emmi "mikä toi niiku on ei tota koirakskaan voi kutsua kun on noin pieni joku kärpänen varmaa"

Emmi väsy Jekun rakastelu yrityksiin, mutta Jekku ei sitä uskonut.

Toi vois olla belgin, ketun, suden, näädän sekotus ei ainakaan schipperke ;)

Jekku "Hetken ootan sit yritän taas uudestaan ehkä se sit tykkäis musta vai mitä luulette?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti