perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sitä sun tätä

Mustikkamaalla ei missään saaressa, mitä jossain päivityksessä sekoilin ;D siis oltiin siellä Mimi kanssa. Metrolla matkattiin kulosaareen ja loppu matka käveltiin. Kierettiin saaren ymnpäri ja pysähdyttiin yhdessä vaiheessa uittamaan koiria. 


Tänään soi herätys 05:45 siitä alkoi tavaroiden pakkaus. 06:30 lähdettiin pyöräilemään Mimin ja Emmin kanssa Viikkiin. Mulla alkoi Viikkiin päästyä aika nopeasti maha kurnia joten pakatut eväämme pääsivät käyttöön. Siinäpä sitten alkoi tulemaan jano syödessä eikä ollut juotavaa kuin vain koirille, koirat aina etusialla joten ei tullut muistettua ihmisille pakata mitään. No ajattelimme siinä että kauppa aukeaa kahdeksalta, kun kello näytti sen verran lähdimme pyöräilemään kauppaa kohti. No kauppa oli tietysti auennut jo seitsemältä. 

Juomat napattua jatkoimme matkaa Viikiin koe-eläintilalle jossa törmäsimme porsaisiin, joita koirat siinä tutkiskeli. Jatkoimme pyöräillen matkaa lintutorneille saakka, josta tuli meidän levähdys paikka. Tuli kiivettyä lintutorniin jossa tulikin kauhuajatuksia miten koirat aikoavat laskeutua noin jyrkistä portaista mutta helppoahan se niille oli. Juotiin, syötiin, koirat paini.. otettiin pari hakua, meni hyvin. Siinä sitten vierähti reilu tunti.
 Alettiin sitten suunnata kotia päin ja minä keksin laske koirat irti. Se oli  viisas ajatus sillä Emmi juoksi kuin unelma pyörän vieressä ilman remmiäkin. Näytti ihan siltä että Emmillä oli näkymätön remmi osasi niin sulavasti kääntyä käännökset juosten pyörän vieressä, saan olla ylpeä rekustani♥. Ohitettiin lehmät hienosti, ohikulkijat ja koirat. Koirat kävivät viilentymässä purossa ja kun Emmi purosta innostui tahtoi mennä koko ajan purossa joka oli vieressä. Yhtäkkiä Emmin eteen osui sorsaperhe. Emmi nyt oli innoissaan ja ihmeissään ja alkoi haukkua ja muuttui kuuroksi. Sorsaemo oli varmasti järkyttynyt kun tollanen peto tuli korvan juureen louskuttamaan. Hetki piti haukkua, mutta sitten taas jatkettiin matkaa yhtä nätisti. Monta kilometriä tulikin pyöräiltyä ilman hihnaa. Lopussa osuttiin Ruusan talon kohdalle ja siellä sitten päätimme käydä. Siellä meni n. tunti. Kun kotiin pääsimme oli kello jo kaksitoista eli tuli n. 5 tunnin lenkki tehtyä :)
Mustikkamaalla
 käytiin vähän yhtenä päivänä shoppailemassa dog&cat:tissa

 Porsaat


 Muistakaa vesi kesällä


Mimillä on ihanat vieterijalat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti