torstai 21. kesäkuuta 2012

kaikki muut paitsi Emmi

Olen nyt parin päivän ajan hyllänyt Emmin. Eka viikonloppu aptuksessa ja sieltä suoraan Jekkua tapaamaan. Maanantaina lähtö porvooseen Linan seuraksi ja keskiviikkona kotiin. Nyt oon vähän yrittänyt olla enemmän Emmin kanssa energiakin on sillä kasvanut ääripisteeseen kun en ole pariin päivään sen kanssa touhunnu. Eilen ilalla yritin vähän korjata tilannetta ja viedä puistoon leikkimään. Jekku tuli mukaan ja sehän on jo todistetusti ihastunut Emmiin ja nyt siellä oli myös borderterrieri uros joka oli heti ihastunut myös Emmiin. No siitäpä Emmi oli ihan onneissaan kun sai olla huomion keskipiste niimpä juoksutti täysiä poikia perässään ympäri puistoa mitä tekee erittäin harvoin.
Lina :)


Raasulla on vain valitettavasti se kynsi sairaus :(


Niin eli olin hoitamassa pari päivää Linaa. Lina on oikeest mailman ihanin sakemanni :) Se on tosi sosiaalinen (arvostan tätä ;) ) kiltti, ei ole haukku herkkä ja muutenkin tosi mukava koira. On harastanut hakua, läpissyt BH:n sekä käynyt näyttelyssä eli tollainen ihana "pieni" koira muutenkin :). Tuli lenkkeiltyä, tehty sisällä etsintää, treenattua näyttelyä (sainkin luvan että voisin joskus käydä sen kanssa ainakin mätsäreissä) ja muuta pientä kivaa.
No niin enempää en ehdikkää enään kertoa kun sain juuri viestin että olemme lähdössä kohta mökille eli pieni kiirus. Sunnuntaina palaillaan, Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti