perjantai 27. heinäkuuta 2012

Jyrsijöitä

Pentu ei tullutkaan meille hoitoon, mutta käytiin hoitamassa kuitenkin parin päivän ajan neljää marsua. Mähän en ole ollut kauheasti jyrsiöiden kanssa tekemisissä oikeastaan tätä ennen olen ollut vain kanien ja hiirien kanssa. Joten oli tietysti mulla ja Emmillä hieman totuttelemista aluksi. Kivoja otuksia ovat :) Nähtiin myös illalla siili joka vingahti ja käpertyi palloksi, niitä liikkuu täällä melko lailla, niin kuin myös oravia, rusakoita ja pari hirveäkin on täällä käväissyt.
Toivo

Tytöt

Toisesta pojasta ei ole kuvaa

 Emmi oli ihan ihmeissään miten noiden kanssa tuli käyttäytyä, yhdisti ne varmaan oraviin mitä näkyy ulkona paljon. Kun pidin marsua sylissä Emmi varovasti hivuttautui nuuskimaan, mutta sitten peruutti. Silloin kun olivat häkissä, Emmi pystyi turvallisesti tarkkailemaan marsuja.

Käytiin eilen haltialan tilalla Mimin ja Emmin kanssa. Lampaita emme päässet kauheesti tutkailemaan koska aidan laidalla oli täynnä kirkuvia, juoksevia pikkulapsia joita Emmi ei erityisesti rakasta ;). Mutta eipä se meitä haitannut koska menemme ensi viikolla pariksi yöksi tutun tutun lammastilalle jossa 400 lammasta. Jotka voimme omistaa täysin itsellemme.


Päästiin me vähän tutkailemaan mutta ei läheltä.
Tuolla oli yks ihana pikkupossu joka jahtaili kaikkia lintuja, aikuisten maatessa mutakasassa :)


Emmi edustaa ;)

2 kommenttia: