tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ninna jälleen hoidossa

Eli Ninna oli ke-su meillä hoidossa. Meno oli taas hieman villiä osasi ne onneksi rauhoittuakkin. Lenkilläkään ei ollut kummenpia vaikeuksia vaikka toinen villi auspai oli hallittavana. Tähän voisi tottua ;). Koirat saivat nukkua eri huoneissa koska muuten olisi varmaan alkanut painiottelu yölläkin. Nyt kun mulla on kesäloma olen tottunut nukkumaan myöhempään, mutta Ninna oli jo ennen seitsemältä valmiina toimimaan vaikka me oltais voitu Emmin kanssa nukkua vielä johonkin kymmeneen asti. Ja nyt kun Ninna on lähtenyt olen tottunut tähän heräilyyn joten eipä enään myöhään nukkuminen onnistu ;D.

Joka päivä käytiin pitkillä lenkeillä pelloilla, puistoissa, metsissä yms. Emmi tykkäsi seurasta mutta oli kuitenkin iloinen kun tun Ninnaa kotiin vienti reissulta takaisin yksin kun ei mua tarvinnut jakaa kahteen osaan, vaan sai kaikki huomiot itselleen.

Sunnutaina käytiin ilman Emmiä sukulaisilla jossa oli myös Jekku mukana. Siellä oli taas kova painiottelu meneillään kokoerosta huolimatta. Jekku vain syöksyi aina talojen alle ja Ninna jäi kummistelemaan mihin se katosi.

Trio
Emmi, Ninna ja vääränrotuinen Jekku

Koita nyt tohon mahtua..
Käytiin katsomassa tutun uutta labukan pentua Emmin kanssa, Ninna sai jäädä kotosalle odottelemaan. Pentu oli ihan ällö söpö, siitä ei valitettavasti kuvia.
Kun mentiin katsomaan pentua Emmi vain istuuntui eikä ollut sitten kiinnostusta leikkiä eikä murista pennulle. Luleen että johtui pennun hajusta. Oli muutenkin ihan sillein "Mikä toi on voiks ton kans edes leikkiä kun on noi pieni tai uskallanks mä edes komentaa sitä jos sitä sattuu, no parasta antaa sen olla ja esittää ettei sitä ole olemassakaan tai hypätä penkille karkuun" Muutenkin Emmi katsoi ihan hölmistyneenä eikä tajunnut edes komentaa kun pentu roikkui hännässä, sitten vasta kun pentu uinahti Emmi hivuttautui nuskimaan pentua. On aikaa ku me siis nähtiin viimeksi pieni pentu. Olipahan hauska nähdä miten Emmi reagoi pikkuseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti