sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Luukissa

Lauantaina lähdettiin Luukkiin ja yritettiin saada Emmi autoon, no Emmipä tapansa mukaan vastuusta autoilua joten pisti jarrut päälle.
Siinäpä sitten panta lähti päästä ja koira pääsi irti. Emmihän otti sen leikkinä ei antanut yhtään kiinni ensin juoksenteli teboililla minne sattuu, siitä sitten keskelle autotietä jossa tuli just bussi ja eikä se idiootti meinannut millään jarruttaa vasta kun oli ihan kiinni Emmissä suostui pysähtymään.
 No Emmipä jatkoi tottuneesti matkaa metroasemalle, juoksi portaat alas ja oli kuuroutunut täysin ei välittänyt mitään huudoistani. Vasta kun oli metrolaiturilla suostui hiljentämään, mutta ei antanut kiinni mutta sain onneksi hännästä otteen metrokin saapui juuri.
Jälkeen päin tuli kauhu ajatuksia että jos Emmi olisi hyppännyt raiteille tai syöksynyt metroon enkä minä olisi ehtinyt siihen ja olisi matkannut yksin jonnekkin, mutta onneksi sain sen kiinni eikä mitään pahaa sattunut :)

Luukissa siis olimme Jekun kanssa, tuli käveltyä 10km:n lenkki. Törmättyä yhteen tuttuun ja hänen tiibetinspanieleihinsa joka asuu ihan meidän lähellä hassua, että oli samaan aikaan siellä :)Jekku tuli samana päivänä meille "yökylään" no nimensä mukaan Jekku tosiaan teki meille pari ikävää jekkua. Oltiin ehditty nukkua viistoista minuuttia kunnes Emmi herätti minut vinkumalla. Yhtäkkiä aloin haistaa vahvaa pissan hajua, tarkastimme koko huoneen missään ei ollut pissaa. No ajattelimme jatkaa tuuletuksen jälkeen nukkumista Jekun omistaja kävi maate, laittoi jalan peiton alle ja yhtäkkiä kuului inhoten sanottu "JEKKUUU" no arvaatkaa vaan mitä se oli tehnyt no vetänyt kakat suoraan sänkyyn ihan kiva vaa sitten kun kaverin jalka ja lakanat kakassa, kiitos Jekku.
Eikä tämä loppunut vielä tähän sillä aamulla löytyi vielä oven edestä lisää siivottavaa nimittäin toiset kakat. Oli tainnut mennä pojalla vatsa kuralle illan herkuista,..
Koirat odottivat makkaran paiston ajan kiinnitettyinä puuhun.

Emmi muuttui eilen täysin Jekun suhteen sillä aikaisemmin on saanut varoa sattuttamasta Jekkua Emmin rajujen painien takia koska on tottunut leikkimään enemmän isojen kanssa.
 Mutta eilen se oli niin kiltti ja varovainen Jekulle näytti siltä että esitti sen emoa. Kun leikki meni makaaman Jekun tasolle jotta pystyisi leikkimään paremmin ja antoi Jekun näykkiä itseään naamasta ja tassuista eikä sanonut mitään vaikka terävä hampainen pikku peto roikkui karvoissa, siis yleensä tulee komennus heti.

Jekkukin luottaa Emmiin ja pitää Emmiä parhaana kaverina, aikasemmin yritti koko ajan astua, mutta nyt on lopettanut täysin sekä Emmi on eka koira uudessa kodissaan kenen kanssa on noin rohkeasti uskaltanut näykkiä toista. Jekku pitää muutenki Emmiä esikuvanaan tekee kaiken niin kuin Emmi ja haluaa aina olla sen kanssa:)♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti