torstai 19. heinäkuuta 2012

Mökillä, Mätsärissä&Lenkillä

 Kävästiin taas viikonloppu mökillä, ötököitä oli huomattavasti vähemmän ja oli viileämpi joka oli mieluisaa Emmille. Saatiin otettua pari hakua.

Keskiviikkona Ninna tuli hoitoon ja siitä suunnattiikin samantien mätsäriin. Ninna käyttäytyi hyvin esiintyi paremmin kuin olisin uskonut. Olin varautunut siihe että seisonnassa istuuntuu ja juostessa vetää mutta ei kumpaakaan, ainoastaan tuomarin tarkastaessa yritti peruuttaa ja istua. Tuomari arvosti sitä että osasi tosi hyvin esiintyä jonka vuoksi meille ojennettiin sininen nauha. Sinisten kehässä oli yli 20 koiraa joten ei päästy neljän parhaan joukkoon sitä nyt en olisi uskonutkaan. Ninna ei enään jaksanut kunnolla sinisten kehässä, oltiinhan odoteltu että 50 koiraa arvosteltaisi, minkä takia seisominen ei ollut niin hyvää kuin alku kehässä.
     Mimillä meni tosi hyvin ekassa kehässä kisasi 13-vuotiasta seropia vastaan, Mimille ojennettiin sininen nauha, mutta sinisten kehässä sijouttui ykköseksi! Niimpä päätyi myös BIS-kehään, mutta siellä ei enään pärjännyt. Nähtiin pari tuttua Heli holskunsa kanssa sekä Henna kultsunsa.

Tänään suunnattiin viiden tunnin lenkille Viikkiin. Ensin suunnattiin metsään jossa koirat heti paikallistivat mutalätäkön, kun sinne päättivät mennä paluuta ei ollut. Sen jälkeen meillä oli kolme järkyttävän näköistä otusta. Metsästä ajauduttiin pelloille ja purolle että saataisiin pahimmat kurat pois. Jatkoimme matkaa Vanhaankaupunkiin, mentiin minulle uutta polkua pitkin joka osoittautuikin erittäin mieluisaksi. Mukava polku jossa ei tarvinnut ajatella tulisiko vastaantulijoita joten koirat saivat juosta rauhassa irallaan. Polun varella löysimme ihanteellisen uimapaikan koirille. Varella oli vielä lintutorni ja piilokoju. Päästyämme perille kävimme meressä uittamassa koiria ennenkuin suuntasimme lehmien kautta kotia kohti.

Tollainen se on todellisuudessa.

Emmi onnistui jotenkin kiepsauttamaan renkaan kaulaansa ja siten pystyi leikkimään samaan aikaan kahdella lelulla.Ninna

Mimi
Kisaaja pari


Siinä se on ihana mutalammikko!
Tällänen oli sitten tulos..


Uusi uimapaikkamme kätevä kun keskellä metsää, eikä siellä ole ihmisiä eikä muita koiria ja vesikin melko puhdasta.Yhessä vaiheessa Mimin oli pakko saada otettua sellainen parin metrin pituinen keppi/puu vedestä jonka vuoksi oli painava minkä takia jotenki niska taittui taaksepäin ja Mimi upposi veden alle. Sukelteli muutenkin siellä aika paljon.


Lepotauko!


Linturonissa ja pitkospuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti