keskiviikko 21. marraskuuta 2012

APUA KUVATILA LOPPU

Meidän päivärytmi nykyään: Kouluun, lenkille, kokeisiin lukua ja sitten onkin jo tosi pimeää. Mikä on syy siihen miksi postauksia ei ole nyt tullut kauhean useasti koska ei tosiaankaan ole mitään mistä kertoa, tyhjästä on paha nyhjästä ;). 
Aussiehan toi on joten voi olettaa että energiaa on kertynyt aika lailla, joten nyt olen alkanut opettamaan Emmille kolmea uutta temppua, jottei ihan kuolisi tylsyyteen ja viikonloppuna ollaan menossa Porvooseen ja sieltä treeneihin joten niistä aiheista on ainakin luvassa postausta!:) 

              KUVATILA LOPPU TAAS! Apua kaivataan..
Aikaisemmin on auttanut se että poistin kuvia picasa web albumista mutta eipä auta enään :( ärgh! Googlettamalla löytyi joitakin ohjeita joissa sanottiin että kuvia pitää lisätä photobucketin tai flickrin kautta tai lisätä blogille toinen kirjoittaja, mutta kun en osaa! Nyt rakkaat lukijat auttakaa joku mua tää on tosi ärsyttävää ja hermoja raastavaa, inhoon sellasia postauksia missä ei ole kuvia, joten apuaapua!


4 kommenttia:

 1. Tää blogger on kyl harvinaisen ärsyttävä välillä! Valitettavasti en voi neuvoo tuossa kuva jutussa, kun en tiedä oikein muuta konstia, kun ton picasa web albumista kuvien poiston. Teillä vaikuttaa olevan aikalailla samanlainen päivärytmi, kun meilläkin tällä hetkellä!

  :)

  VastaaPoista
 2. No niimpä! Ymmärrän sen että kuvatila voi loppua, mutta kylhän sitä pitäis kuvia poistamalla saada lisää :o ennen mullakin on auttanut se että poistan vaa joitain viisi kuvaa picasasta niin sain heti pitkäksi aikaa tilaa, mutta eipä auta enää :/ No enköhän kohta keksi jonku tavan miten saan kuvat taas näkymään..:)

  Jep, tosi tylsä tää marraskuu :(

  VastaaPoista
 3. Asetukset > Perus > Käyttöoikeudet > + Lisää kirjoittajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itekkin pääsin tohon asti mutta en siitä eteenpäin :/

   Poista