sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Sattuu ja tapahtuu

Se tunne kun käy jotakin ja ei ole ottanut koiralle vakuutusta, Ärgh!

Meillä on selvästi nyt joku kirous meneillään ensin se pussijuttu josta selvittiin onneksi säikähdyksellä, koska tuli reilun päivän päästä kakan mukana ulos.
Vas. kauhea kana
Tänään taas mun olisi pitänyt tajuta toimia jo siinä vaiheessa kun näin että Emmi tuijotti kuola valuen kanakimpaletta pöydän päällä. Hetkeksi kun käänsimme selkämme käytti Emmi tilaisuutta hyödyksi ja nappasi kanan. Ei siinä mitään että kanaa syö kun ei ollut siitä luitakaan, mutta kanassa oli kaksi koktailtikkua! Suurin osa kanasta saatiin pois, mutta tikut ehtivät kadota vatsaan. Voi h*tto oikeesti, mä en kestä taas tätä stressiä, kun joutuu koko ajan kädet ristissä toivoa että tulisi tikut normaalisti ulos eivätkä jäisi pystyyn suosiltoon ja puhkaisisi suolistoa ja jouduttaisiin lähteä leikauttamaan koira ja  siitä tulisi sitten monen sadan euron lasku, kun ei ole vakuutustakaan :(.
Ei voi mitään nyt vaan parafiiniöljyä kitaan ja toivotaan parasta ja aletaan tutkia taas kakkoja, ihanaa.

Eli älkää ihmetelkö jos törmäätte kadulla johonkin outoo ihmiseen joka tuijottaa koiransa kakatessa silmä tarkkana koiraa ja kun koira on tehnyt tarpeensa syöksyy hän kakan luokse ja alkaa tutkia kakkaa kuin löytäisi kultaa, koska silloin olette satavarmasti vain nähneet minut ja Emmin.

Lauantaina käytiin ostamassa d&c:stä kw shampoo ja hoitoaine.
Sunnuntaina pesin koirat, ensin laimensin shampoon ja hoitoaineen.
Sitten mentiin suihkuun jossa vaahdotin koko koiran ja sen jälkeen heti perään huuhtelin, jotta sain pahimmat liat pois ja sitten laitoin shampoonia uudestaan ja annoin vaikuttaa sen pidempään. Shampoo sisälsi jo itsessään minkkiöljyä ja muita hoitavia aineita joten tulin siihen lopputulokseen, että käytin hoitoainetta harjausnesteenä.
Pakko sanoa että yksikin koira on raskas pestä ja tällä kertaa oli vielä kaksi pestävää koiraa, huhu.
Lopuksi olin sitten itsekin kuin suihkussa käynyt.

Ison plussan saavat kyllä noi kw:n aineet lopputuloksena kun oli kaksi ihanan pehmoista, pudasta ja kiiltävä karvaista koiraa(tosi riittosia aineita)
                                                  Käytiin taas piiitkillä metsälenkeillä :)
 Tein makkararuudut molemmille koirille, eli talloin mxm kokoisen alueen jonne sitten ripottelin nakkeja joita koirat pääsivät etsimään, ideana on se että koira yhdistää ihmisen hajun nameihin. 
Oon suunnitellut että kun lunta ei ole maassa teen koirien kanssa jälkeä ja kun sitä tulee alan opettaa pulkan vetoa.
                                                   
                                                                  Missä vettä siellä Ella
                                         isänpäiväkakku (jep, on aika omaperäisen näköinen:D)
rinnakkain ruokailua :) (ruokana oli royalin nappulaa ja jahti&vahti-makkaraa tykkään siitä tosi paljon koska se ei ole sellaista hirveän hajusta eikä löysää. Pitäisi muistaa hakea joku päivä myös muschia kun saisin viisi pötköä ilmaiseksi :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti