sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Marraskuun mätsäri

Alkuun kuvasatoa torstain lenkiltä missä oltiin Ruusan kanssa.
Lauantaina käytiin piitkällä lenkillä Viikissä Emmin kanssa kaksin, kiva sumu oli tuntu että on huononäköinen eikä nää mitään, haha. Ois varmaan kivoja kuvia saanut, mutta annoin kameran jäädä kotiin nukkumaan koska tiesin että sunnuntaina sitä odottaisi kova työpäivä nimittäin pääsi työskentelemään mätsäriin.


                 Mätsärin porukka vähän muuttui: Ruusa ei päässytkään ja Ella vaihtui Emmiksi.
Erittäin innokkaan näköinen :D
Tänään viistoista vaille ykstoista seistiin Mimin ja Emmin+kaikkien tavaroiden kanssa teboililla odottamassa kyytiä. Autoon ängetyä lähdettiin kaasuttelemaan Munkkiniemeä kohti. Perillä pystytettiin häkit jonne koirat saivat mennä ilmottautumisen ajaksi. 
Ennen kehiä treenailtiin vielä vähän esiintymistä ja mä kerroin vähän miten Suvin&Jekun tuli kehässä käyttäytyä kun eka kerta oli molemmilla.
Siinä odotellessa tuli yksi nainen shipperke laumansa kanssa juttelemaan ja kehui miten täydellisen näköinen Jekku oli: oikean muotoiset silmät ei edes pyöreät, täysmittainen shipperken häntä, mahtavat korvat, hyvä karva ymsyms.. ja harmitteli sitä kun Jekkua ei ole rekisteröity. Eikä ollut eka ihminen joka tuli sanomaan tästä. Harmi, kun Jekkua ei ole rekattu ois varmaa ollu tosi hyvät mahikset pärjätä näyttelyissä:(

Jekku esiintyi ekakertalaiseksi fantastisesti, omistajakin selviytyi esittämisestä mallikelpoisesti. Tulokseksi tuli pun. ei sij. !

Emmi esiintyy koko ajan vaan paremmin ja paremmin oon niin ylpeä tytöstä! Tulos ei nyt ollut mikään päätä huimaava eli sin. ei sij mutta siitä nyt en kauheasti välitä sosiaalistaminen on paljon tärkeämpää. Emmi ei edes pelännyt vaikka tuomari kurottautui ylle, seisoi paikallaan ja antoi kiltisti tutkia Johannan mukaan katsoi vain murhan himoisesti tuomaria, no sellanen se vähän on hihi

Me tehtiin sillein että ekassa Emmin kehässä Johanna esitti Emmin ja sinisissä mä esitin sen. Mimillä taas mä esitin sen ekassa kehässä ja Johanna punaisissa. Mimin tulos oli pun. 4!

                                                      Kiva päivä oli ei onneksi satanut!:)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia!:)
    Tuolla meidän blogissa olisi sulle haastetta tarjolla:http://neitiveenmukana.blogspot.fi/2012/11/11-kysymysta-ja-11-vastausta.html

    VastaaPoista