tiistai 18. joulukuuta 2012

EE

Torstaina Emmi lähti Porvooseen, koska  sillä oli heti aamusta siellä eläinlääkärin tarkastus (liittyen korvaan). Iskä vei Emmin sinne ja kertoi sen jälkeen kuinka kiltisti Emmi käyttäytyi, ei murissut yhtään! (yleensä hätääntyy niin paljon eläinlääkärissä että alkaa murisemaan lääkärille, joskus jopa esitti näykkävänsä kun pikkuista pelotti niin paljon) Oon niiin ylpeä Emmistä antoi nostaa kiltisti pöydällekkin, jesjesjes! Neidistähän on tulossa pikku hiljaan kiltti ;)

Minäkin tulin sitten perjantaina perässä Porvooseen, taas oli kaksi hullua vastassa voi kumpa ne joskus oppisivat ottamaan kiltisti ihmiset vastaan ilma haukkukonserttia, hyppimistä, raavamista, vinguntaa ja hösäämistä, mahdotonta. 
Tänä viikonloppuna ei menty treeneihin koska epäilen että Ellalla on alkamassa kennelyskä tai nenäpunkki on muuttanut nokkaan. Toivottavasti ei. Viikonloppu vierähti sitten lenkkeillen ja riehuen. 
Minä lähdin jo maanantai iltana bussilla kotia kohti ja Emmi tulee kohta auto kyydillä kotiin, sitä odotellessa voipi postata:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti