maanantai 10. joulukuuta 2012

Messari

Viime viikonloppu meni kuin hujauksessa. Oltiin siis työskentelemässä kaverin kanssa messarissa molempina päivinä. Eli työskenteltiin lelukoirakehällä: otettiin ilmottautumisia vastaan ja annettiin pystykorva pehmoleluja lohduspalkinnoiksi lapsille. Oli ihan sika kiva kun päästiin töihin, koska HSKP maksoi molempien päivien kaikki ruuat ja sisäänpääsymaksut! Säästettiin siis tosi paljon rahaa :).
Kumpanakin päivänä tultiin joskus kymmenen aikaan paikalle ja kotiin lähdettiin vasta kun oltiin BIS-kehä katsottu, eli pitkä päivä oli ja töissä oltiin vaan pari tuntia aamupäivällä.

Tää on ihan kauheeta nyt joudun oottamaan taas vuoden verran ennen kuin pääsen messariin uudestaan, toisaalta jos se olisi useammin ei sitä ehkä odottaisi niin paljon :)
Sunnuntain ykkönen
Tietenkin piti kerätä kaikki karkit jokaiselta kojulta, hahaa.
Tää ei nyt liity mitenkään postaukseen, mutta tein tänään Emmille uuden lelun!


Ilmaiseksi päästiin ravintolaan herkuttelemaan :)
Lauantaina lelukoirakehän tuomarina oli Viivi Pumpanen ja sunnuntaina Osku Heiskanen. Nyt pitäis mun olla iloinen kun pääsin juttelemaan julkkisten kanssa, haha.

Tälläsiä pehmoja jaeltiin palkinnoiksi!:)

Loppukehiä katselemassa..
Rahaa meni taas ihan mukavasti, tässä on kaikki ostokset: 
Leluja, ruokia ja tollainen hieno käärmekuosinen kansio Emmin arvosteluille, rekkarille, rokkarille ja muille tärkeille papereille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti