tiistai 4. joulukuuta 2012

Viikonloppu

Jes! Opin käyttämään photobucketia joten saan taas kuvia, ihanaa!:D  Hidastahan tää on, mutta ei voi mitään..
Viikonloppuna oltiin porvoossa, jälleen, niin kuin myös viikolla ja viime viikonloppuna... Ollaan oltu nyt tosi paljon siellä, mutta seuraavaksi tuleekin vähän taukoa.
Mentiin Porvooseen bussilla perjantaina ja Emmistä tuli bussissa 3,20e maksua, häh? mistä asti koirista on pitänyt maksaa bussissa :o.  Bussissa Emmi oli tosi kiltisti jaloissa nukkumassa ettei edes meinannut huomata koko koiraa:). Porvoossa lenkkeiltiin paljon ja tuli taas huomattua kuinka laumassa tyhmyys tiivistyy: remmissä vetäminen meni kaksi kertaa pahemmaksi, haukkua piti kaikille oudoille äänille eikä yleensä mitään edes kuulunut, luoksetulo oli täysin tuntematon asia ja muutenkin noista tulee yhdessä todellisia kauhukakaroita.. Sunnuntaina oltiin treeneissä, treenattiin lähinnä sivulle tuloa, seuraamista, paikka makuuta, liikkestä seisomista ja maahan menoa sekä näyttelyä. Näyttely treenit tuli todella tarpeen sillä itsenäisyyspäivänä suunnataan mätsäriin Ellan,Emmin,Mimin ja Jekun kanssa. Esitän pitkästä aikaa Emmin itse iiiiiik:D Pitäkää peukkuja♥
Miten mä edes luulin että saisin tytöt kuvaamisen ajaksi istumaan vierekkäin, tonttulakit päässä ja söpö ilme naamalla. No eipä onnistunut sitten yhtään: tonttulakit tippuivat välittömästi päästä, pysyivät ehkä sekunnin murto-osan ajan vierekkäin ja ilme oli kuin olisivat saanneet tietää että joutuvat seuraavaksi kamalaan suihkuun, huoh.
Varokaa ellapallo tulee!
Takapää on uponnut lumihankeen? ;D
Onnellinen tyttö :)


Kamera ei oikein pysy koirien perässä :(.
ns.luminassut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti