torstai 6. joulukuuta 2012

Mätsäreilemässä

Tänään käytiin Malmilla mätsärissä. Mätsäri oli onneksi sisällä ettei
tarvinnut ulkona jäätyä, tosin miinuksena se että oli tosi pienet tilat :(.
Paikan päällä oli ihan hirveesti koiria mikä on aika yllättävää, koska
samaan aikaan oli ihan lähellä toinen mätsäri.
Meiltä mätsäreilemään lähti Ella, Mimi, Emmi ja Jekku.
Pikkasenko oli noloa tulla sisälle kun ADHD Ella veti joka suuntaan, ja oli muutenki ylienerginen ettei voinut sekunttiakaan pysyä paikallaan :D
Ärsytti myös ihan sikana kun unohdin häkin kotiin, ois ollut niin paljon helpompaa sen kanssa koska siellä oli tosiaan niin täyttä.
Onneksi koirat rauhottuivat sitten alkuriehunnan jälkeen.
Ensimmäiseksi meidän porukasta oli kehä Mimillä ja Emmillä. Esitin siis tosiaan pitkästä aikaa Emmin itse joten jännitti hirveesti, mutta se olikin sitten aika turhaa koska Emmi esiintyi ihan nätisti :). Sen kunniaksi Emmi sai punaisen ja Mimille siis jäi sininen. Parin koirakon jälkeen oli Ellan vuoro. Meidän onneksi pariksemme tuli 6kk lapinkoiran pentu joka ei esiintynyt mitenkään mailman parhaiten (ei millään pahalla, nuorihan koira on vasta) :-D.
 Ella seisoi ihan ok:sti välillä meni kauheen kauas minusta, mutta muuten ihan hyvä. Juokseminen meni muuten hyvin mutta kun mentiin meidän porukoita päin alkoi vetämään. Kaikesta huolimatta Ella oli punaisen arvoinen!
 Sinisten kehässä Mimi ei sijoittunut.Ella putosi punaisissa ja Emmi taas pääsi punaisissa kymmenen parhaan joukoon, mutta putosi sitten. Jekku sai myös punaisen, mutta ei sijoittunut enään punaisten kehässä.
Emmi saa joulukalenterissaan joka päivä pienen pussukan joka sisältää jonkinlaisia luita esim. just tollaisia.
Ella
Mimi
Jekku (kuva on paras, tiedän)

Emmi ja Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti