keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pimeä syksy

Täähän on melkein kuin lomaa olen nimittäin viettänyt jo kaksi kokonaista päivää lukematta kokeisiin (asia kuitenkin onneksi korjaantuu pian koska ensi viikolla on taas muutamat kokeet)! Alku syksyä lukuun ottamatta mulla on ollut vähintää yksi koe viikossa, joka on ollut todella rankkaa. Laskin tänään, että vielä 12 koulupäivää pitäisi jaksaa niin sitten ei tarvitse enään kuukauteen koulun penkille raahautua.
IMG_2185
  Tämä on kuitenkin Emmin blogi joten siirrytään siihen. Me ei olla tehty hirveästi tuolla pimeydessä nyt mitään, joten viikonloppuna täytyy sitten yrittää saada jotain aikaiseksi. Tekisi mieli postata, mutta ei ole mitään aihetta mistä kirjoittaa joten postausehdotuksia saa antaa!
Emmin ruoka on loppui ja säkin pitäisi saapua n. viikon kuluttua. toivottavasti tuovat kotiin sen, koska en edes halua ajatella mitä siitä seuraa jos joudun raahata 18kg säkkiä reilun kilometrin verran kotiin, hah. Nyt tosiaan ruokaa ei pariksi päiväksi ole joten kävin tänään ostamassa pari Maukas pötköä joita ei ollakkaan vielä testattu, toivottavasti maha ei mene sekaisin. Samalla ostin Emmille myös kanatikkuja niin pääse vähän herkuttelemaan.
IMG_2149 IMG_2178 IMG_2155 IMG_2180

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama tyyny mikä on Emmin vieressä noissa kahessa kuvassa! :D Toi on ihan kamalaa, lukiossa on niin kovin paljon helpompaa kun on koeviikko <3 Se on oikeesti ihanaa, en käsitä ihmisiä jotka pelottelevat että lukiossa on sitten rankkaa ja koeviikko, mun mielestä se on just toisinpäin. Tee Emmin päivä-postaus tai kerro jotain siitä millaista teiän arki suunnilleen on, kuinka paljon Emmi joutuu olemaan yksin, kuinka monta kertaa viet sen ulos, milloin se syö, mihin se menee hoitoon jos lähdette johonkin ja jotain muuta teidän arjesta?

    VastaaPoista
  2. Hah, sain sen viime vuonna joululahjaksi :D. Mun veli sano ihan samaa, että ei lukiossa edes ole vaikeaa ja sillä lähti numerot nousemaan kun meni sinne. Kiitos ideoista mä kehittelen jotain :)!

    VastaaPoista