sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kyllä hän muuttuu iän myötä - sopiihan sitä toivoa.

IMG_5279IMG_5432
Lauantaina oli ihana sää, aurinko paistoi lämmittäen ja linnut lauloi. Olin ihan varma, että nyt viimeistään kevät alkaa. Tänään aamuna katsoin ikkunasta ja ulkona satoi lunta! Onko nyt sitten talvi vai kevät? Olisi jompikumpi, sillä tämä välikeli on inhottavaa.
IMG_5332
IMG_5286 Palataan kuitenkin vielä takaisin lauantaihin. Aamulla lähdin heti koirien kanssa treenaamaan. Aluksi ajattelin ottaa vain Emmin mukaan, mutta päädyin ottamaan myös Ellan ja se olikin hyvä päätös. Treenit meni taas vähän paremmin kuin viimeksi. Emmillä oli tosi hyvä päivä, en tiedä johtuiko Ellasta. Treenattiin pari kertaa rataa ja sitten tehtiin muita pikku juttuja. Treenasin molempia koiria vuorotellen joka oli hauskaa. Osasivat odottaa rauhassa omaa vuoroaan. Treenattiin ainakin tunti jonka jälkeen menimme kotiin pariksi tunniksi.
IMG_5289IMG_5341 IMG_5443Lähdettiin uudestaan lenkille päämääränä pellot ja metsät, kamera pääsi tietysti mukaan. Olenkin jo valitellut kuvausinnon puuttumista, mutta nyt kun aurinko paistoi se kaivaitui esiin ja kamera sai laulaa. Viihdyttiinkin pellolla pitkään. En ole pitkiin aikoihin nähnyt Emmin juoksevan niin onnellisesti ja nopeasti mitä nyt juoksi. Ei haukkunut lähes ollenkaan vaan juoksi sekä paini Ellan kanssa josta voi päätellä, että koirilla oli hauskaa ja niin oli kyllä minullakin.
IMG_5307IMG_5344IMG_5440 
Illalla lähdin itse syntymäpäiville ja koirat saivat jäädä kotiin, mutta ihan mielellään jäivätkin sillä yli nejän tunnin ulkoilun jälkeen uni maistui. 
IMG_5311IMG_5388 Tänään Ella lähti takaisin kotiinsa. Tytöillä meni tosi hyvin koko ajan. Ne selvästi nauttivat toistensa seurasta. Aamullakin oikein kiehnäsivät toisissaan kiinni, Ella nuoli Emmin kuonon, korvat, silmät... ja jopa suun :-D.
IMG_5321
IMG_5373
IMG_5409        Pari tuntia Emmi sai olla yksinäisessä ylhäisyydessään, mutta illalla Jekku saapui meille hoitoon. Jekku on vain yhden yön tällä kertaa hoidossa. Eipä Emmiä näytä pahemmin haittaavan vaikka sillä onkin joku toinen kaveri ollut koko ajan jakamassa kotia. Tälläkin hetkellä painii Jekun kanssa. 

3 kommenttia: