tiistai 4. maaliskuuta 2014

pullea pieni aussie

Viikonloppuna tuli otettua niin paljon kuvia, että en viitsinyt lisätä kaikkia kerralla. Tässä siis loput.
IMG_5448
IMG_5451 
Maanantain oli taas kovin sateinen sää joten Jekusta ei saatu nyt kuvia. Käytiin joka tapauksessa Jekun ja Emmin kanssa päivälenkillä. Illalla jätin Emmin kotiin ja lähdin vielä puoleksitoista tunniksi kaverini, Mimin ja Micon kanssa lenkille.
IMG_5465IMG_5468 Tänään ei oikeastaan ollut suunnitelmissa tehdä mitään kummempaa kuin lukea kokeisiin. Päivälenkillä törmättiin Kityyn, Emmi pääsi sen kanssa sitten metsään. Tuli huomattua, että luoksetulo on tosiaan vähän ruosteessa..
IMG_5471IMG_5479       Olinkin huomannut, että Emmillä oli muutama karvatuppo selässä joita sitten olen irroitellut innoissani (parasta). En kuitenkaan ajatellut, että sillä olisi sen kummempaa karvanlähtöä vielä ehtinyt alkaa. Päätin kuitenkin kaivaa Emmin synttärilahjaksi saadun Buster pohjavillaharjan esiin. Tein yhden vedon Emmin selkää pitkin ja hämmästyin kun harja oli jo ihan täynnä karvaa. Harjasin Emmiä tosi pitkää kunnes pahin karvojen irtoaminen alkoi vähentyä. Todella suosittelen tuota harjaa, monenlaisia ollaan kokeiltu ja tuo on ehdottamasti niistä tehokkain. Eikä sen pitäisi vahingoittaa päällimäistä karvaa.
IMG_5484IMG_5490 Yhtenä päivänä käytiin Kityn ja Emmin kanssa mustissa ja mirrissä. Punnitsin Emmin ja suorastaan järkytyin kun näin vaa'an näyttämän lukeman. Piti kokeilla vielä uudestaan, että näkevätkö silmäni oikein. Kyllä, 26kg.  Kun Emmiä katsoi niin kieltämättä voisi se laihempikin olla. Emmihän normaalisti painaa vuoden ajasta riippuen 22-24kg, että ei onneksi mistään suuresta ylipainosta ole kyse. Nyt kuitenkin tarkkailen Emmin painoa ja yritän laskea sitä kilolla tai kahdella. Ihan mielenkiinnosta täytyy tässä joku päivä poiketa sinne uudestaan ja katsoa kun karvat on tippuneet, että kuinka paljon painoa on samalla vähentynyt.IMG_5494IMG_5499IMG_5510IMG_5516
IMG_5522IMG_5524

4 kommenttia:

 1. Semmonen kysymys, että millä sie kuvaat näitä? Mikä kamera? Ja miten saat otettua näin hyviä ja tarkkoja tilanne kuvia? Millä asetuksilla kuvaat? :)

  VastaaPoista
 2. Hävettää myöntää, että mä en ymmärrä noista kameran asetuksista oikeastaan mitään..:D Eli en käytä mitään asetuksia vaan aina koiria kuvatessa käytän sitä "urheilukuvaa". Kamerana mulla on canon eos 550d ja objektiivina 55-250mm. Että valitettavasti mulla ei sen kummempaa salaisuutta ole, tuolloin esim. Oli vain niin hyvä sää kuvata ja onhan tuo kamera minulla pari vuotta ollut, että kai sitä on vain oppinut :D. Ehkä mun täytyy joskus mennä johonkin kamerakurssille, että oppisi itekkin ymmärtämään nuo asetukset :D. En myöskään ole mikään erityisen hyvä kuvien muokkaaja, että lisään koneella kuviin vain kontrastia ja kirkkautta vähän (sekä rajaan tarvittaessa) joilla saa omasta mielestäni kuvista vähän tarkempia. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!
  Oi, tuo Ella on meijän Lotan sisko :)

  VastaaPoista