torstai 17. heinäkuuta 2014

Aamu on kaunis ja linnut laulaa. Katselen, kuuntelen luonnon rauhaa.

Kellon lähestyessä viittä aamulla rupesi puhelin piippaamaan herätyksen merkiksi. Emmi katseli unenpöpperöisenä mikäs tuolle hullulle nyt tuli. Aamu-uninen koira jaksoi nousta ylös kun tajusi olevan ulos lähdön aika.
IMG_0881
Emmi rakastaa pellolla pomppimista niin, että näkee missä kulkee. Pitäisi saada videolle! 
IMG_0900 Vastaan käveli Kity ja kaverini joidenka kanssa jatkoimme matkaa pelloille. Koirat saivat juosta vapaina kun ihmisiä ei tiellä ollut. Käveltiin kolmisen tuntia utuisessa aamussa. Ei siinä mitään järkeä ollut, mutta se oli kivaa.
IMG_1099 IMG_0996 IMG_1108Muutaman tunnin kuluttua treffasimme uudestaan samalla kokoonpanolla. Bussilla matkattiin Seurasaareen jonne mentiin retkelle. Emmistä on alkanut kuoritua pikkuinen vesipeto. Ei se nyt sentään ryntää uimaan, mutta tulee vapaaehtoisesti perässäni ja noutaa sieltä keppiä joka ei olisi tullut aikaisempina kesinä mieleenkään. Kity ei arvostanut uimista ollenkaan, mutta sekään ei voita Jekkua veden inhoamisessa. 
IMG_1129 IMG_1168 IMG_1187 Käveltiin ja oleskeltiin saaressa ihanassa auringon paisteessa. Oli ihanaa päästä hyvässä seurassa retkeilemään. Bussilla ja metrolla kuljeuduttiin koteihimme jonne koirat jäivät sikeinä nukkumaan meidän lähtiessä vielä järvelle uimaan. Heitin lopultakin talviturkin! 
IMG_1247 IMG_1259 Huomenna Kity tulee meille viikonlopuksi hoitoon. Aikaisemmin ei ole ollut, mutta tuskin tulee ongelmia olemaan kun tulevat niin hyvin juttuun keskenään. 

8 kommenttia:

 1. Kiitos teillekkin seurasta! Oli kyllä tosi kiva päivä! :))

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Oon itse aivan surkea aamuherääjä, mutta pitäis jonain aamuna pakottaa itsensä aikaisin ylös, aamut kun on ihan parhaita hetkiä ja joka puolella on ihan tajuttoman kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin olen minäkin, mutta kumman helppoa se sitten kuitenkin oli, ja sen arvoista :)

   Poista
 3. Oi, tosi kivoja kuvia :') Koirat varmasti arvosti tota aamuheräämistä kun ei ole niin kuuma juosta, mä en ikinä pystyisi :D Ehkä siinä tapauksessa, että valvoisin siihen asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tykkäsivät paljon vaikka ovatkin tottuneet nukkumaan paljon myöhempää, mutta ulkona sitä virkistyi :) Ehkä sun täytyy sitten joskus valvoa! :D

   Poista
 4. Oi aivan ihania kuvia! huomaa kyllä koirista kuinka ne nauttii noissa kuvissakin x) Ja vähän ihana tuo uusi banneri, (vai onko se uusi tai sit huomaan sen vasta nyt :D)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon!! :) Joo uusi on :)

  VastaaPoista