lauantai 26. heinäkuuta 2014

Helteisiä kesäpäiviä

Tiistaina tultiin Porvooseen Emmin kanssa. Lähdettiin samantien ihanalle koirauimarannalle uittamaan koiria. Mä en ole ikinä nähnyt Emmin uivan niin paljon vapaaehtoisesti. Pidin sitä pelastusliiveissä ja Emmi tykkäsi uida niillä ihan älyttömästi.
IMG_1708 IMG_1712 IMG_1744        Oli ihanaa uida pitkään kolmistaan sopivan lämpöisessä vedessä (paitsi uimisen jälkeen jalat ja käteni oli täynnä naarmuja kiitos Ellan joka ponkaisi minusta aina vauhtia..:D).
IMG_1778 IMG_1785 IMG_1909 IMG_1918 Seuraavana päivänä kävin Ellan kanssa uimassa, on se hurja vesipeto! Oli ihan älyttömän kuuma joten koirat vietti päivät pihalla varjossa makoillen. Illalla sitten lähdin lenkille tyttöjen kanssa auringonlaskuun.
IMG_1960 IMG_1964 IMG_1980 IMG_1984 Tänään palattiin Emmin kanssa kotiin vain pakataksemme uudestaan. Lähdemme siis huomenna mökille reiluksi viikoksi. Mökkeilyn jälkeen onkin maailman voittaja! Odotan ihan hirveästi! Niiden takia pidän nyt hieman taukoa, mutta palataan sitten elokuussa. Kauheeta vauhtia kesä menee, kohta joutuu palamaan takaisin kouluun joten täytyy nyt nauttia kesästä vielä oikein urakalla mökillä!

8 kommenttia:

 1. Kiva uintipäivä. Mäkään en haluais kouluun:( Onko sulla muuten you tube kanavaa mistä näkis nää kaikki videot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaikki videot on tuolla videot osiossa ^^ youtubeen en lataa muuta kuin blogiin menevät videot ja ne näkee tuolla :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, varsinkin viides! :) Kesä on kyllä mennyt ihan hurjan nopeesti, hullua että kohta jo alkaa koulu. Onko sulla koirat menossa maailman voittajaan vai meetkö vaan ite kattelemaan?

  VastaaPoista
 3. Kiitos mä tykkään siitä myös! :-) No niin on, kuukausi lisää lomaa kiitos!

  Meen vaan katteleen ja töihin :) (ei hirveest hotsittanu maksaa sitä maksua varsinkaan täysin karvattomalle koiralle :D)

  VastaaPoista
 4. Nemo pomppii aina päälle uidessa :D On tossa käsivarressa kynnestä mukava reikä :") Mutta kyllä se pelastaakin, raahaa rantaan ottamalla käsivarresta kii :D Hienoja kuvia emmi!

  VastaaPoista
 5. Joo se on "mukavaa" ..:D Mutta onhan tuo pelastaminen kuitenkin hyvä taito :). Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kuvia! Mä oon jo ihan valmis menemään takas kouluun, tuntuu et tää kesä on kestänyt tosi kauan. Onneksi :D

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos! Hah voi vitsi mä taas haluun kuukauden lisää lomaa :'D

  VastaaPoista