sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Koirat ovat elinvoimaa pursuvia, pörröisiä luonnonihmeitä

IMG_1287        Kity tuli meille perjantaina hoitoon. Ajattelin, että sen sopeutumisessa tulisi ongelmia kun on niin kovasti omistajansa perään, mutta ei, Kity jäi tosi hyvin meille eikä yhtään vinkunut perään.

IMG_1357 IMG_1367 IMG_1388 Lähdettiin illalla Suomenlinnaan retkelle. Kity ei suostunut matkustamaan muuten kuin sylissä, todellinen sylikoira :D. Kity ja Emmi sai vähän juoksennella vapaana samalla kun yritin ottaa kuvia.
IMG_1394 IMG_1401 IMG_1416         Kity nukkui yön tosi hyvin. Kity on vähän jännä tapaus, joissain tilanteissa se on erityisen arka kun taas joissain ei kun voisi luulla. Aluksi se ei uskaltanut liikkua huoneestani mihinkään, mutta nyt on laajentanut reviiriään koko kotiin. Vaikka Kity tuntee Emmin se silti jännitti sitä. Niiden välillä ei ole kuitenkaan yhtään vihaa. Emmi on ollut selvästi hämmentynyt kun ei ole tottunut, että meillä on arka koira hoidossa. Se on osannut käyttäytyä hurjan nätisti Kityn kanssa ja antanut sen tulla omaa tahtia luokseen.

3 kommenttia:

 1. Yleensä aina omistajat on huolissaan koiran pärjäämisestä :D Mutta vaikka mullakin on ollut ties mitä koiria hoidossa, niin ei ne kyllä ole omistajiaan itkenyt ainakaan enää ensimmäisen illan jälkeen. Riippuu tietty koirasta, mutta usein ne tuntuu olevan aika sopeutuvaisia otuksia.

  Kiva että Emmi on osannut suhtautua koiravieraaseen fiksusti :) Ja hienot kuvat, munkin haave on päästä Suomenlinnaan vielä joku päivä ennen kuin koulut alkavat. Mutta saa nyt nähdä

  VastaaPoista
 2. Joo niinhän se yleensä on :-D Meillä ei ole ollut siinä muistaakseni koskaan suurempaa ongelmaa, hyvä että ei vieläkään.

  Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Käy kurkkaamassa mun blogin uusin postaus, jos kiinnostaa kuvat vajaa 4 kk vanhasta aussinartusta :)

  heppailualalla.blogspot.fi

  VastaaPoista