lauantai 5. heinäkuuta 2014

Virossa, päivät 7 ja 8: Kaikki kiva loppuu aikanaan

Vietettiin vikaa kokonaista päivää Pärnussa. Iltapäivään asti puuhailtiin kaikenlaista koirien ollessa asunnolla ennen kuin haimme ne lenkille. Kävelimme niiden kanssa aallonmurtajalle. Matkan varrella oli puu jossa halusin ottaa muutaman kuvan Emmistä. Rohkeana hyppäsi puuhun, mutta siinä vaiheessa kun piti laskeutua alas menikin pupu pöksyyn. Reppana saatin kuitenkin laskettua maan tasalle sylikyydillä.
IMG_0089 IMG_9914 IMG_9938 
Rannalla koirat juoksivat onnellisina ja kaivoivat kuoppia. Emmi sukelteli hakemaan keppejä vedestä. Haikeaa oli ajatella, että ainakin tällä erää oli viimeinen kerta kun saatiin nauttia ihanasta rannasta ja muutenkin meidän ihanasta lomamatkasta.
IMG_9969 
Aamulla oli kova pakkaaminen ja koirien lenkitys. Vielä viimeinen vilkaisu sisälle ennen kuin pudotin avaimen postiluukkuun.
IMG_9975 Matkalla Tallinnaan pysähdyttiin kerran kahville. Ajettiin laivaan menevän jonon perään jossa odotellessa katselin kun huumekoira teki töitä. Autokannella oli kova kolina joten olin erittäin iloinen ettemme päätyneet jättämään koiria autoon. Laiva oli eri mallinen kuin tullessa joten emme meinanneet löytää istumapaikkaa.
Ylimmällä kannella Emmiä pikkasen jänskätti Jekun nauttiessa matkustamisesta.
IMG_0181 IMG_0189 Mentiin loppu matkaksi sisälle josta löysimme sopivan kohdan johon majoituttiin. Matka meni yllättävän nopeasti ja pian saimme todeta olevamme Helsingissä. Ei olisi yhtään pahitteeksi palata takaisin!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, kuulostaapa ihanalta paikalta :') Tosi kiva, että koiratkin pääsivät mukaan. Totta kai Jekku nautti matkustamisesta, sehän on laivakoira ;)

    VastaaPoista
  2. Se oli! Loma oli kirjaimellisesti koirien ehdoilla, mutta oli kyllä tosi mukavaa! :). Näinpä, Jekku nyt on muutenkin niin laivakoira kuin vain voi olla :-D

    VastaaPoista