lauantai 11. huhtikuuta 2015

Hymy; pieni hymy vetää suupielet ylöspäin

Ulkona on niin kaunista, aurinko paistaa ihanasti. Aamulenkillä tuli niin iloinen fiilis eikä yhtään haitannut vaikka meinasinkin kuolla kuumuuteen yliliioitelluissa vaatekerroksissani. Koiratkin tepsuttelivat tyytyväisinä kylki kyljessä nuuskien päivän uusia tuoksuja. Taisi niillekin tulla vähän kuuma.
IMG_8627 IMG_8655 IMG_8747        Lenkin jälkeen oltiin hetki kotona, koska täytyi saada opiskelut pois alta, vaikka olisinkin mielläni jatkanut lenkkiä ikuisuuksiin asti. Yritin saada hommat hoidettua mahdollisimman ripeällä tahdilla, jotta pääsisin takaisin ulkoilemaan.
IMG_8689 IMG_8679 IMG_8686 IMG_8702      Otin Ellan mukaan lenkille ja suuntasimme koirapuistoon. Siellä Ella sai noutaa punaista kumileluaan, jota rakastaa. Toinen koirakin tuli puistossa pyörähtämään, valkoinenpaimenkoira, mutta Ellaa ei huvittanut leikkiä sen kanssa. Oltiinhan me oltukin jo pitkällä aamulenkillä ja edellisenä päivänä riehui Emmin, Kityn ja Micon kanssa.
IMG_8710
IMG_8714 IMG_8752       Ella sai laatuaikaa, kun kierrettiin sen kanssa puistoilun jälkeen pitkä lenkki. Tyytyväisenä ja väsyneenä hyppäsi autoon, kun lähti iltapäivällä takaisin kotiinsa.

2 kommenttia:

  1. Vau, kyllä on tyytyväisiä koiria näissä kuvissa :) Tälleen keväällä on niin vaikee pukeutua silleen et ei tulis kuuma, eikä kylmä! :D

    VastaaPoista