perjantai 10. huhtikuuta 2015

Näyttelytreenit

Mukavasti oli innostuneita koirakoita lähtenyt harjoittelemaan näyttelemistä. Aluksi oli vähän sekavaa, koska en tiennyt kuinka paljon kukakin tiesi näyttelyistä, mutta nopeasti kuitenkin päästiin vauhtiin. Yritin opettaa ja antaa vinkkejä parhaani mukaan näyttelyistä yleensä sekä siitä, miten erilaisia koiria esitetään.
IMG_8540 IMG_8543 IMG_8549        Pari Emmille tuntematonta ihmistä leikki meille tuomaria, ensin Emmillä meni tosi hyvin. Toisen "tuomarin" kohdalla tuli vähän takapakkia, koska hän ei oikein tiennyt miten tulisi lähestyä ja epävarmuus tarttui Emmiin ja niimpä se sitten yritti näykkästä. Itse en sallinut sitä ollenkaan vaan pyysin häntä tulemaan uudestaan kopeloimaan, tällä kertaa ohjeistetusti eli pyysin katsomaan vain reippaasti suoraan hampaat ilman sen kummempia tutustumisia. Sitten menikin jo hyvin, vaikka Emmillä olikin epäluuloinen katse, mutta se on sille ihan normaalia. ;-)
IMG_8554 IMG_8567 IMG_8566       Itsekkin leikin muille tuomaria, kaikki koirat olivat niin ihania! Lopuksi pyysin meille samaista "tuomaria", jota Emmi jännitti tulemaan vielä kerran katsomaan. Hänkin totesi Emmiä kopeloidessa, että nyt meni jo paljon paremmin! Emmi nyt on vain vähän sellainen, että jos kaikki ei mene normaaliin kaavan mukaan, jokin täytyy olla pielessä.
IMG_8556 IMG_8563 IMG_8570 IMG_8573        Ellan kanssa meillä ei ollut paljoa treenattavaa; juoksi nätisti ja malttoi seistä jopa tuomarin tutkiessa aivan paikallaan! Olen tosi ylpeä molemmista koirista, sillä kun jouduin jättämään aina toisen odottamaan treenatessani toisen kanssa, malttoivat odottaa tosi kiltisti. Olin nimittäin epäillyt, että olisi melkoinen huutokonsertti.
IMG_8571 IMG_8585 IMG_8582
IMG_8595 

Vaikka mitään hirmu rankkaa ei treeneissä tehtykään, simahtivat koirat heti kotiin päästyään.
Kaiken kaikkiaan meidät treenit olivat tosi mukavat! Seuraavat ovatkin jo suunnitteilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti