torstai 16. huhtikuuta 2015

Punainen parivaljakko

Eilen illalla ihana hurmuri australianpaimenkoira Loki saapui meille hoitoon. Mä oon ihan rakastunut tuohon red trikki&red trikki väriyhdistelmään etten kestä!
IMG_8771 IMG_8755       Lähdin koirien kanssa aikalailla samantien iltalenkille, kun Emmi oli vähän energisellä tuulella.
Yö sujui Lokilta hyvin, kahdesti heräsi tepastelemaan, mutta jatkoi taas pian uniaan.
IMG_8757 IMG_8761 IMG_8788        Emmi oli ollut tänään vähän mustasukkaisella tuulella. Sillä olisi pitänyt jo alkaa juoksut, mutta vielä ei ole mitään näkynyt, ihan varmasti alkavat ihan tässä tulevina päivinä. Emmi on aina vähän äksy juoksujen aikaan, joten ei kauheasti siksi yllätä tuo mustasukkaisuus. Loki on niin ihanan kohtelias poika, jos Emmi vähänkään näyttää siltä, että haluaa omaa rauhaa Loki antaa kyllä tilaa eikä mene väkisin härnäämään.
IMG_8805 IMG_8810 Tänään oli luvattu vähän kurjaa säätä, mutta suurimmaksi osaksi lenkkiä oli kuitenkin varsin aurinkoista. Törmättiin lenkillä Kityyn omistajineen, jotka liittyivät seuraamme. Mentiin koirien kanssa pellolle, jossa saivat rellestää. Loki juoksutti tyttöjä oikein kunnolla, Emmi sai kyllä todella tehdä töitä pysyäkseen vauhtihirmun perässä, kerrankin niin päin!
Loki on niin kuvauksellinen tapaus, että kuvat ovatkin varsin Loki painoitteisia. Tavoitteena saada noista kahdesta punaisesta joku hauska yhteiskuva, kun ovat niin suloisen näköisiä yhdessä! Vielä toistaiseksi ei olla siinä kuitenkaan onnistuttu, koska Emmi ei ole ollut kauniista poseeraamisilmeestä samaa mieltä.
IMG_8825 IMG_8818        Lenkin jälkeen Emmi ja Loki olivatkin jo tosi hyvää pataa keskenään. Lokin ja Emmin energiataso on niin samanlainen ja ovat muutenkin tosi samankaltaisia keskenään, että menevät tosi kivasti yhdessä. Ovathankin toisilleen sukua, jonka kyllä huomaa. Loki on vain luonteeltaan sosiaalisempi ja vähemmän kovapäinen tapaus, josta Emmi saisi ottaa mallia ;-).

7 kommenttia: