keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Materialismionnellisuus

Jotain uutta ja ihanaa on muuttanut kotiimme. Tässä esittelyä pienistä elämän piristyksistämme!

IMG_9076
Koiratouhuissa pyöriessä tulee raahattua mukana jos jonkilaista tavaraa. Jokaikinen kerta, kun täytyisi saada tavarat pakatuksi, tulee ongelma; mihin ihmeeseen saan kaikki tungettua? Aivan liian kauan meiltä on puuttunut kunnon laukku, jonka saa heitettyä olan yli. Tämä ihana synttärilahja tuli siis todella tarpeeseen! Kaiken kukkuraksi laukkua koristaa aussien pää ja vieläpä ihanassa värissä, oijoi ♥!
IMG_9080 IMG_9091
Uudelle hihnalle meillä ei oikeastaan ollut varsinaista tarvetta. Liian moni kuitenkin luulee Emmiä urokseksi, joten tilanteelle piti tehdä ehdottomasti jotakin. ;-) Nyt Emmiä koristaa upean herkullisen värinen pinkki rukan monitoimitalutin. Kyllä meiltä oikeastaan puuttuikin monitoimiremmi, joten se olkoon syy tälle päähän pistolle tai no, olen itseasissa kuolannut tätä ihanuutta jo useamman kuukauden ajan, kun kerran pääsin näkemään miten ihanalta näyttää Emmin turkkia vasten.
IMG_9083
Kerta hihnakokoelma sai uudistuksen oli pakko hankkia hihnaan passaava panta! Olen haaveillut jo pitkään puolikurrasta, joten en vain voinut olla kotiuttamatta tätä, kun näin sen roikkuvan mustin&mirrin alehyllyssä.
IMG_9095
Aikoinaan, kun näitä helminäyttelyhihnoja rupesi ilmestymään yhä useammalle en voinut sietää niitä. Jotenkin se mieli vain muuttui. Kai, kaikki söpöt tyttökoirat tarvii vähän blingiä! Kieltämättä Emmi näyttää uskomattoman suloiselta tuo kaulassaan, väri on täydellinen. Emmin isän omistaja teki tämän meille.
huhtikuu155
Olen jo pitkään haaveillut kaikenlaisesta rotufanikamasta, Suomesta ei kuitenkaan ole oikein löytynyt mitään silmää mielyttäviä vaatteita. Netin ihmeellisessä maailmassa seikkaillessa tuli törmättyä tähän yksinkertaiseen ja nättiin paitaan! Sain tämän jo joululahjaksi, mutta ei kuitenkaan ihan kerennyt jouluksi kotiin.
huhtikuu154
Voiko minua kuvaavampaa hupparia olla? Hupparin sain samalla tavalla lahjaksi kuin paidankin, vaikka joulusta on aikaa en ole tainnut kumpaakaa näistä esitellä. Olen ihan rakastunut!
IMG_9093
Aikoinaan ostin vähän mitä shampooita nyt sattuu, mutta sen jälkeen, kun testasin KW-shampooita, tajusin, että sillä todellakin on vaikutusta mitä käyttää. Bio-groomista olen kuullut paljon hyvää, joten päätin ottaa sen testaukseen. Näitä voi laimentaakin, joka on hyvä juttu. Ruskeille kohdille ruskeaa korostavaa shampoota ja valkoisille taas valkoista.
IMG_9079
Herkkuja nyt tarvitsee aina. Lähdin ostamaan Hau-Haun kanafileeitä, koska tykkään paloitella nameiksi ja Emmi rakastaa niitä. En kuitenkaan löytänyt niitä mistään, joten jouduin tyytymään sitten minulle täysin uuden merkin fileeisiin, toivottavasti ovat yhtä hyviä.
IMG_9088
Emmi oli niin hauska, kun toin kuvassa näkyvän hihnan kotiin. Ei se ymmärtänyt yhtään miksi minä niin onnesta hihkuin, kun sain sen lopultakin itselleni, mutta joku siinä hihnassa täytyi olla tosi siistiä, joten Emmi yhtyi iloon ja juoksi ympäri kotia remmi suussa häntä heiluen, haha.

6 kommenttia:

 1. Vautsi miten kivoja tavaroita olet ostanut ja saanut! Erityisesti vaatteet ja laukku on upeita! :)

  VastaaPoista
 2. Itsekin tykkään hirmuisesti niistä! ^^

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mistä nuo aussie vaatteeet mahtaa olla :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, unohdinkin kokonaan mainita! Huppari on ostettu sen nimisestä paikasta kuin SunFrog ja paita Zazzlesta :-)

   Poista
 4. Voi vitsi kuinka kivoja uusia juttuja! Tuo treenikassi vaikuttaa tosi pätevältä - saako udella mistä se on? Jos osaat sanoa :-)

  VastaaPoista
 5. Se on Hukkapistosta! Odotan niin paljon, että pääsen ottamaan sen käyttöön. Vaikuttaa ainakin tosi laadukkaalta. :-)

  VastaaPoista