perjantai 14. syyskuuta 2012

arkajalka mätsärissä

Eilen kävimme Mimin ja Emmin voimin mätsärissä Tuomarinkartanossa. Minä jännitin taas ihan liikaa joten tehtiin vaihtarit kaverin kanssa, minä esitin Mimin ja se Emmin.
 Oltiin pyydetty että me ei oltais samassa kehässä samaan aikaa, mutta kukaan ei enään osallistunut meidän jälkeen isoihin joten jouduimme menemään samaan aikaan kehään.
 Tuomarille tietysti kaveri sanoi että Emmi on arka, joten tuomari vain aluksi rapsutteli ja antoi nameja.
Kun vilkasin Emmiä sainkin mielessäni todeta että arkajalka se tosiaan on, sillä sen jalat tärisi jännityksestä kuin dobossa lihasharjoituksia tehtäessä :D. Molemmat esiintyivät siis muuten tosi hienosti Mimillä vain meinasi  seisoessa koko ajan peppu valuta maahan istumaan.
Tuomari katsoi vielä lopussa Emmiä uudestaan ja Emmi ei jännittänyt enään niin paljoon, joten tuomari sai katsottua hampaat ja muutenkin tutkittua, siihen tuomarin kommenti olikin että " Lopussahan se esiintyi kuin koira! Joten saatte punaisen!" Olin ihan että "mitä, ihmettä?!" onko tää totta Emmi sai punaisen, ihanaa!
 Mimi sai siis tyytyä siniseen, mutta sehän ei haitannut yhtään sillä sinisten kehässä lopputulos olikin sin. 2! Emmi esiintyi punaisten kehässä mallikelpoisesti ja sen kunniaksi tulos olikin pun. 4! Siinä sitten kehää katsellessa suu loksahti auki hämmennyksestä, oma pikku arkajalkani sijoittui, vau hieno tyttö! :)

Emmi ja Emmin palkinnot :)


Mimin palkinnot :)


Ihanat tyttöset♥

2 kommenttia: