sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Toivepostauksia, mätsärissä

Niin eli oisko joillain toivepostaus ehdotuksia?:) esim. Emmin päivä videolla/kuvilla, Emmin pentukuvia... eli siis ihan mitä vaan! ehdottakaan ihmeessä!:)
                                 __________________________________________________

Sadetta, tuulta, kylmää ja sadan prosentin varmuudella muuttu hetkessä läpi märäksi, no siltikin oltiin tänään mätsärissä!:D Mä esitin taas Mimin ja kaveri Emmin. Kerron vaikka ensin Mimin esiintymisestä:

 No meillä oli siis ihan kummallinen tuomari alkoi valittaa mulle siitä että esitän Mimin väärin !? Miten seropin voi esittää edes väärin? :oo, Mimi siis seisoo niin että on mun edessä ryhdikkään ja katsoo naaman, no siihen tuomari sanoi sitten että sillä on ihan yli luonnottamassa asennossa pää (tämän siis järjesti dobberi yhdistys eli tuomarin mielestä vissiin sit kaikkien piti esiintyä kuin dobermannien) ja käski mun laittaa silleen Mimin pään että katsoisi eteenpäin, no Mimi on aina opetettu että seisoo niin miten ylempänä kerroin joten eihän se osannut yhtään esiintyä niin. Tosi outoa ei oo ikinä vaikka kuinka monessa mätsärissä on tullut käytyä kukaan sanonut että Mimi esiintyy väärin!
Ja sitten vielä kun tarkasti Mimiä ja huomasi se sen itsekkin että Mimi pelkäsi sitä, mutta vielä mitä, tuomarihan ei mitenkään voinut ottaa rauhallisesti ja vaikka syöttää Mimille nameja (minkä nyt yleensä tuomarit tekee jos huomaa että koira pelkää..) vaan tunki vaan kättä suoraan naaman ja tokasee että "no ei se ainakaan pure vaikka väistääkin" (Luojan kiitos tämä tuomari ei ollut Emmillä)

 Siellä oli vain kolme seropia ja me esiinnyttiin yksin joten tuomari sanoi tylysti että "kun ootte kerta nyt yksin saat punasen"  todella epämiellyttävää käytöstä tuomarilta! :/  Vielä kaiken kukkuraksi sijotuimme punasten toiseksi mikä oli tietenkin odotettavissa kun punaisia oli vain kaksi, mutta saimme palkinnoksi vain sellasen mini kokoisen ruusukkeen mikä on outoa siksi että rotukoirat saivat vieläpä sinisissä (ja me oltiin punaisissa) niin kassilliset mukaan palkintoja, siis mitä ihmettä!? Oon kyllä todella pettynyt, mikäköhän järjestäjillä on seropeja vastaan! ja seropeissa ykkönenkin sai vain ruusukkeen, todella törkeää sen vuoksi kun vielä maksoimme mätsäristä saman hinnan kuin rotukoirienkin omistajat, erittäin huonotasoista käytöstä! Tekis oikeesti mieli laittaa hieman viestiä järjestäjille että mitä tääkin nyt sitten on? :(
Tuomari sanoi: "Sillä on kyllä hellyyttävä katse" no siinä se on kyllä täysin oikeessa :)♥

No Emmillä onneksi meni paljon paremmin, saatin mukava tuomarikin. Kaveri sanoi taas tuomarille että Emmi on arka ja kun tuomari tuli tarkastamaan Emmiä sanoikin hän että "mitä se sun mammas huijjaa et sä mikään arka ole!" Emmi esiintyi muutenkin huomattavasti paremmin kuin edellisessä mätsärissä ei enään tärissytkään!:) Sijotushan meitä ei kiinnostanut tärkeintä oli että Emmi saa hyviä kokemuksia vieraista, mutta tulos siis oli sin. ei sij.!


Jouduttiin vielä oottamaan kyytiä mätsärin jälkeen sellaset puoltoista tuntia siellä kylmässä♥ Nyt en kyllä enään liiku tänään täältä sisältä mihinkään ;)

Loppuun vielä kuva siitä miten Mimi esiintyy väärin: ( huom.kuva on otettu edellisestä mätsäristä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti