torstai 27. syyskuuta 2012

Haaste

1. Mitä 'ei niin fiksuja' tapoja koirallasi on?
Tästä tulisi aika pitkä lista joten laitan nyt yleisimmät ;D Ovikellolle rähjäys ja melkein joka iltainen vinkuminen keittiössä jotta saisi ruokaa. Tossa on ehkä ne kaikkein ei niin fiksuimmat tavat. Ai niin ja se tietysti kun  Emmi päättää muuttua kuuroksi eikä tottele yhtään mitään.

2. Onko sinulla jokin koiriin liittyvä tarvike jota ilman et pärjäisi?
No tietysti kaikki nää perus tavarat kuten harjat, pannat ja remmit, ei meillä mitään sen erikoisempaa.

3. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita teillä on?
Arkuutta yritetään kitkeä pois kaikella mahdollisella tavalla ennen kuin mitään muuta suunnitellaan. Se kun on kuitenkin aika monessa lajissa se rajote miksi ei voi kunnolla harrastaa.

4. Suosikkikuvasi koirastasi?
Tää on vaikee niitä on niin monia!:D Mutta tällä hetkellä ehkä tämä (jotkut ehkä bongasivatkin sen jo bannerista!):


5. Mikä on paras tapa viettää aikaa koirasi kanssa?
Leikkiminen tai lenkkeily.

6. Miksi omistat juuri koiran, etkä muuta eläintä?
Oon ollu syntymästä asti koira ihminen. Ne on vaan niin ihania, seurallisia, leikkisiä, piristäviä, söpöjä kamuja...
ja oon muutenkin allerginen monille muille eläimille, jos en olisi niin saattaisi ehkä kotoa löytyä koiran lisäksi kissa tai jokin jyrsiä, mutta koira on ehdoton suosikki!:)

7. Millä sanoin kuvailisit koiraasi?
Osaa olla todellinen sohvaperuna, mutta kuitenkin aktiivinen ja liikunnallien, arka, utelias, iloinen, ihana ja leikkisä.

8. Pelkääkö koirasi jotain, jos niin mitä?
Joo, vieraita ihmisiä ja koiria, imuria, ilotulituksia sekä 
ruohonleikkuria se on jostain syystä Emmin mielestä todella kamala. Vaikka se ei olisi käynnissä se on kuiten pelottava. 
On karannutkin (ja myös yrittänyt karata) kaksi kertaa sen takia, kerran mökillä oli pihassa vapaana ja alettiin leikata ruohoa eikä sillon vielä tiedetty että pelkää ruohonleikkuria. Oli siis lähtenyt melkein kilsan päähän karkuun (ois hauska tietää mitä reittejä pitkin oli kävellyt, ei onneksi ollut jäänyt auton alle), mutta siis tutun pihalle oli mennyt ja hän sen oli huomannut ja ottanut sisään.
             Toisen kerran oltiin Ylikeessä ja silloin vain siirettiin ruohonleikkuri toiseen paikkaan ja ei edes käynnistetty sitä, Emmihän sen huomasi ja päätti lähteä ajoissa karkuun ennen kuin se hyökkää päälle. Oli tietenkin juossut autotielle ja just sillon tuli kaikki Ylikkeen autot samaan aikaan tielle ja Emmi juoksi niiten seassa, no me lähdettiin ajamaan autolla sen perään ja saatiinkin kiinni ennen kuin kävi mitään.
Sen takia nykyään pidetään sitä aina sisällä ruohoa leikatessa, mutta kun kuulekin vain se äänen alkaaa täristä ja vatsa menee sekaisin :/ 

9. Mistä keksit koirasi nimen?
Tutulle oli tullut just Elsa-niminen bulldoggi ja kutsuttiin Emmiä vahingossa koko ajan Elsaksi niimpä päätettiin antaa sille jokin sen tyyppinen nimi ja siitä sitten tuli Emmi.

10. Kuinka monta koiraa on sopiva määrä?
Mun mielestä se riippuu koosta voi esim. olla kolme koiraa: kaksi isoa ja yksi pieni/kaksi pientä yksi iso, mutta en kyllä kolmea isoa ottaisi. Kaksi ois varmaan se hyvä määrä.

11. Koirasi paras koirakaveri?
Ruusa, Mimi, Ninna ja Jekku on ne kivoimmat, mutta en oikein osaa sanoa kuka niistä ois se paras :)


Pablon blogissa haastettiin kaikki koiranomistajat sieltä tämän löysin. En jaksa nyt valikoida keiden pitää haastaa joten kaikki bloggaavat koiralliset ihmiset aijon haastaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti