tiistai 18. syyskuuta 2012

Mimi+Ninna sekä tila loppui

Multa loppui tila yhtäkkiä blogista !:o no googlettamalla löysin apua ja pääsin poistamaan vanhoja kuvia (poistuvat luultavasti postauksistakin..) jos jollekin tulee tämä samainen pulma niin itse löysin tästä blogista apua: http://iand-mylife.blogspot.fi/2012/05/kuva-tila-loppu.html

________________________________________________________________________________




"Taidan olla sun paikalla...? "



Eli viime ti (hups, nyt vasta kerron) käytiin husöössä sienilenkillä Ninnan kanssa.
____________________________________________________________________________
Käytiin piiitkällä lenkillä Mimin kanssa peloilla ja metsässä:


Emmi nykyään aina jos tien vieressä on tollanen katukivetys on sen pakko kävellä sitä pitkin niin, että ihan kuin leikkisi sellaista ettei saa osua sen reunan yli (?) :D ajatteleekohan se oikeestikin että sen pitää kävellä vain siinä o_o?
Täysillä etiäppäin :)


XDXD mitä tässä tapahtuu? Emmi on vissii päiväkävelyllä yhdellä jalalla ja Mimi kattoo että "mitä ihmettä toi tekee?!"



Tassunjälkiä sydämessä ♥

Emmin taidetta:

eli kun Emmi kävi tarpeillaan ja potki sen jälkeen maata jaloillaan, Mimi änkesi haistelemaan ja saikin tällä lenkillä uuden Emmin tyylikkään luomuksen naamaansa eli heinä keskelle naama ja pieni vihreä pallo kuonolle. Jotta ei jäisi tähän niin, kun Mimi tuli taas haistelemaan kun Emmi pissasi saikin  se siitä opikseen ettei kannata änkeä toisen takapuoleen kiinni koska pissaa meni Mimi kuonolle ja Mimistä kuului vingahdus ja se mutristi naama kuin sanoakseen; "Hyi ällöä!!!"


Emmi kiusasi pellolle laskeutuneita variksia :(


tyhmän näköisiä?;D

2 kommenttia:

  1. Mullekin kävi niin, etten yhdessä vaiheessa voinut ladata kuvia. Sitten yhtäkkiä taas voin. O.o Bannereita en kuitenkaan pysty enään lataamaan omalta koneelta, vaan se täytyy tehdä url-osoitteena.

    Ihania kuvia & animaatioita! :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on aikasemmin käynyt myös niin etten saa esim. ulkoasuun lisättyä kuvia, mutta ei oo kyllä ikinä käynyt noin että en voisi tänne postauksiin lisätä, mutta nyt onneksi toimii taas kun kävin poistelemassa niitä kuvia:)

    Kiitos!

    VastaaPoista