lauantai 1. kesäkuuta 2013

haukunestopanta ja Jekkuliini

Emmi on ollut aina tosi äänekäs nimikin on ollut sillein kuin enne, vincu voncu. Emmi pitää ääntä lähes aina ja se ei ole hyvä asia varsinkaan kun kerrostalossa asumme. Emmi siis saattaa sisällä haukkua leikkiessää, näkee ikkunasta jotain, rapusta kuulee tosi oudon äänen (on onneksi niihin perus ääniin tottunut) tai kun joku tulee kotiin ja jos se on kiva tyyppi pitää myös haukkua ilosta.. Tietysti tota on yritetty kitkeä pois vaikka millä tavalla, mutta mikään ei ole auttanut, joten pitkään harkitsemani haukunestopanta muutti meille jonkin aikaan sitten. 
Ekana kertana kun Emmillä oli se päässä ja se haukahti niin E säikähti hyppäsi ilmaan ja luuli hajun tulevan lattiasta..:D nopeasti kuitenkin tajusi mistä tulee oikeasti. Nykyään jos Emmillä on se, se ei hauku jos näkee jotain ikkunasta eikä tee sitä turhaa ilo haukkua. Kun joku tulee kotiin Emmi haukahtaa enintään noin kolme kertaa (ennen haukkui koko ajan), joten voin sanoa että panta ei ole lopettanut vielä ainakaan Emmin haukkumista kokonaan, mutta vähentänyt on huimasti joten ei kuitenkaan ollut turha ostos :).
Kesäloman kunniaksi tänään meille tuli kahdeksaksi päiväksi Jekku hoitoon, itse tosin lähden leirille ensi keskiviikkona joten joudun hylkäämään koirat silloin.. On tosi mukavaa kun Jekku tuli hoitoon, koska se on niin helppo ja hauska koiruus :). 
Jekku on jotenkin tosi puoleensa vetävä koira ainakin Emmiin verratuna se tuli taas huomattua iltalenkillä. Heti ulos lähdettyä joku nainen seuras meitä perässä ja hymyili, kun pysähdyttiin hän käveli luokse ja alkoi puhua, tollasissa tapauksissa Emmi aina alkaa haukkua vieraille jos ne yhtäkkiä tulee, joten niin alkoi nytkin, mutta lopetti tosi nopeasti ja pyysin sitä istumaan (köhköh painoin istumaan koska en kehdannut jäädä vaatimaan Emmiä laskemaan peppunsa likaiseen maahan kun nainen siinä odotti) ja istuikin tosi hienosti loppu ajan kun yleensä saattaa hiljaa murista tai vihaisesti ja jännittyneenä tuijottaa vierasta, nyt käyttäytyi kuitenkin hyvin, saattaa johtua siitä kun huomasi että Jekku ei välitännyt hänestä mitään. Joka tapauksessa nainen tuli lainaamaan puhelinta kun oman oli unohtanut kotiin, kyllä mä sen sitten annoin koska oli niin ystävällinen ja eikä vaikuttanut siltä että ihan heti lähtis korkokengät jalassa juoksemaan karkuun ja juu sain sen vielä takasin ;). 
  Hetken ajan jatkettiin kävelyä kunnes yksi nainen pysähtyi pyöränsä kanssa meidän kohdalle ja Emmi käyttäytyi samanlailla kuin viimeksi, nainen tuli ihastelemaan ja silittelemään Jekkua ja kehui kuinka kaunis se on, yllättyikin kun oli poika, kertoi kuinka skipissä silmä lepää ja omistaa itse neljä samanlaista, ihasteli jopa sitä kuinka hienosti J pissasi ja potki hiekkaa..:'D. Emmikin jopa huomattiin kun hän kysyi että onko tolleri, taas, tulee enemminkin yllätyksenä jos joku arvaa että se on aussie :D.

                                      Ihanaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti