sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

juhannus

kesä20136Perjantai aamuna lähdin lenkille koirien kanssa, oli tarkoitus tehdä lyhyt lenkki, mutta yks naapuri rupes valittaamaan koirista (sillä on itellään vihainen koira joten ei oo mitään varaa sanoa, mutta kuitenkin) joten en halunnut ihan heti palata kotiin joten otin suunnaksi Viikin. Viikissä annoin Emmin juosta pellolla vapaana ja Ella sai olla hihnassa, äkkiä tuli kuitenkin tosi kuuma joten päätin viedä ne purolle kahlailemaan ja juomaan. Ella on suuri vesipeto joten oli hyvin pettynyt kun oli liian matalaa uida joten päätti käydä makaamaan veteen, Emmi ei ole ikinä tehnyt sellasta, mutta nyt päätti tehdä kun Ellakin teki.
kesä20137 Jatkettiin sitten matkaa metsään jossa laitoin kaverille viestiä lähtiskö Ruusan ja Ellan kanssa Rajasaareen, se kävi jos lähtisin sitä ennen heidän mukaan Kivinokkaan syömään jotta voitaisiin sieltää jatkaa matkaa suoraan Rajasaareen.
IMG_5257 Nopeasti menin kotiin ja jätin Emmin sinne ja menin pihalle odottelemaan kyytiä Ellan kanssa. Kivinokkaan päästyämme jouduttiin vähän seikkailemaan, kun piti löytää kaverin mummon kaverin mökki.  Löydettiin sitten lopulta ja siellä odoteltiin ruuan valmistumista, muurahaiset päätti kuitenkin hyökätä meidän kimppuun joten sitä ennen kävimme koirien kanssa lenkillä ja uittamassa Ellaa.
IMG_5386 Jouduttiin syömään vähän kauempana pöydästä, koska siellä oli westie ja pinseri jotka eivät erityisemmin arvostaneet isojen koiriemme seuraa, varsinkaan Ellan.
Kun oltiin syöty siirryttiin rantaan munkeille ja limuille turvaan hirveiltä muurahaisilta. Ne syötyämme menimme odottamaan kyytiä auton luokse, no siinä odotellessa tuli vaikka minkälaista juopunutta väkeä rapsuttelemaan koiria ja Ella ja Ruusa olivat vain onnellisia. Ihmiset antoivat koirille jotain ihme nikamahierontaa ja viheltelivät koirille, koska väittivät että silloin koirat luulee heitä heidän pennuiksi, todellisuudessa koirat eivät edes vilkaisseet niitä. Ellaa myös veikattiin ainakin neljä vuotiaaksi siis mitä ihmettä yleensä se on pentu no ainakin huomas että ne oli humalassa :D. Ellan rotukin arvattiin oikein ja saatiin myös kutsu yhden miehen mökille sanoi paistavansa "pojille"(koirille) pihvit, joo jätettiin välistä ;D.
IMG_5265 Lähettiin siitä siten lukuisien humalaisten jälkeen kohti Rajasaarta. Rajasaaressa Ella ja Ruusa syöksyivät heti uimaan ja varastamaan muiden leluja..:D Kierettiin saari ympäri välillä pysähdeltiin uittamaan koiria. Isommalla rannalla oltiin vähän pidempään ja Ella&Ruusa pääsivät leikkimään muiden koirien kanssa. Kun oltiin lähdössä menin vielä uittamaan Ellaa kunnolla että sai uida pallon perässä jonka heti niin pitkälle kuin pystyin, hyvin jaksoi ja tais tulla vähän kylmäkin koska tärisi kun lähdettiin, mutta nopeasti se lämpeni.
IMG_5246IMG_5244
                                                                    Splash!
IMG_5242IMG_5225IMG_5318
                                                          Labbiskerho kokoontuminen ;)
IMG_5290IMG_5281IMG_5360IMG_5352kesä20139 kesä20138 Jatkettiin sitten matkaa Ruusalle jossa minä ja Ella päästiin syömään (Ella sai ihan ruokaakin mutta söi myös Ruusan kanssa meidän herneenkuoret puoliksi :D) . Siinä takapihalla istuskellessa viereisessä pihassa oltiin viettämässä juhannusta ja yhtäkkiä yksi mies lähti kävelemään portista ulos ja kaverit kysyivät minne oikein oli menossa ja hän sanoi että menee katsomaan noita koiria ja niin hän tulikin. Ella käytti tilaisuutta hyväkseen ja kantoi koko ajan miehelle lelua ja saikin siitä leikki- ja rapsutuskaverin :D. Yhdeksän aikaan lähdettiin tallustelemaan kotia kohti jossa Emmi odotti iltalenkkiä ja joka oli ollut Suomenlinnassa lenkillä.IMG_5437

2 kommenttia:

  1. Ensiksi täytyy sanoa että tykkään kovasti blogistasi! Kuvat on älyttömän ihania ja teksi on mielenkiintoista. En keksi oikeastaan mitään parannettavaa :3 Kuvia ja tekstejä on sopivasti ja postaukset on sopivan kokoisia. Banneri ei ole ihan mun makuun mutta se on pikku seikka. Tosi kiva blogi kokonaisuudessaan sulla :) !

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! ompa kiva kuulla! :) jossain vaiheessa on tulossa uutta syksyisempää banneria joka toivottavasti on mieluisampi :)

    VastaaPoista