perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kotona ollaan

IMG_4666IMG_4660IMG_4652
Palasin keskiviikkona takaisin kotiin, haluaisin sanoa että vastassa oli iloisempaakin iloisempi koira, mutta en voi koska huijaisin silloin, Emmi nimittäin ei ollut normaalia iloisempi saattoi johtua siitä että ruoka oli juuri valmistautumassa ja Emmin tehtävähän on kerjätä joten ei tietenkään voi lopettaa tehtäävänsä kesken uskollinen koira kun on ;). Myöhemmin se onneksi suostui tulla mun luokse vähän iloisemmin eli ehkä se tajusi että olin ollut just ollut viikon poissa, tai sitten ei :D.
Sää on ollut niin kamala ettei olla ulkona sen kummemmin oltu joten kuvia on hyvin vähän eikä ole mitään kerrottavaa oikein. Jekku lähti sunnuntaina, hyvin oli mennyt ja huomenna Ella tulee hoitoon reiluksi viikoksi ja jos osaa käyttäytyä hyvin (Ellalle vinkki: eli ei kannata osata) pääsee ensi viikolla jollekkin lapselle lainakoiraksi jos ei osaa joutuu olla mallikoirana.
IMG_4638
Kävin lopultakin hakemassa Emmille ne blogin kautta saadut viisi Musch pötköä eläinkaupasta, yhtenä iltana annoinkin sille kana-aterian ja hyvin upposi ja ihme ja kumma seuraavana päivänä vatsa ei ollut sekaisin vaikka tosi usein on jos syö jotain normaalista poikkeavaa.
IMG_4606IMG_4598

6 kommenttia:

 1. en pysty kopioimaan tuota banneria :/ tarvin sitä siis blogi esittelyyn, eli sinne pääsette siis :)

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva kuulla! miksköhän ei pysty, no kokeile jos saisit tästä linkistä kopioitua: http://aussienblogi.blogspot.fi/p/b.html

  VastaaPoista
 3. ei onnistu :/ sen pystyy tallentamaan, mutta se ei tallennu kuvana :o

  VastaaPoista
 4. aijjaa en ymmärrä miks :/ no pystytkö ottaa sit jonkun muun kuvan meijän blogista vai pitääkö sen olla banneri?

  VastaaPoista
 5. tai onnistuisko sun lähettää tuo spostiin? :) osote on jumpsku@hotmail.com

  VastaaPoista