tiistai 4. kesäkuuta 2013

Rajasaaressa ja mätsärissä

IMG_4329Tiistaina lähdettiin Rajasaareen yhteislenkille, mikä tosin ei loppujen lopuksi ollut yhteislenkki, koska ei ehditty muiden mukaan, ihan hyvä vaan. Mukana oli Jekku, Mimi ja Emmi. Rajasaari oli ihan kiva, mutta aivan väärä paikka Emmille ainakin ruuhka aikaan, sillä koiria oli todella paljon eikä syrjäsimmässäkään kohdassa uskaltanut laskea E:tä irti, koska koko ajan joku koira oli nuuskimassa. Ei Mimikään mikään kaikkien kaveri ole, ei se muista mitään välitä, ui vain koko ajan. Jekku sen sijaan tykkäsi muista koirista vähän turhankin paljon oli nimittäin koko ajan kaikkien muiden paitsi meidän luona.IMG_4301

IMG_4307
IMG_4355

IMG_4322
IMG_4316Tänään kävästiin Oulunkylässä mätsärissä. Emmi meni tosi hyvin vaikka sanoin tuomarille että on arka niin tietystikkään Emmi ei välittänyt siitä mitään vaan esiintyi kuin mikäkin kehäkonkari :D. Saatiin punainen, punaisten kehässä Emmi esiintyi edelleen kauniisti ja päästiin kuuden parhaan joukkoon, mutta sitten pudottiin. Jekku esiintyi myös hyvin ekassa kehässä ja saatiin myös punainen, punaisten kehässä meidän takana oli joku maailman ihanin narttu tai sitten sillä oli juoksut jonka takia Jekku ei pysynyt hetkeäkään paikoillaan vaan kääntyi koko ajan ympäri eli ei sijoituttu enään. Mimi oli käynyt sillä aikaa voittamassa seropit ja pääsin sen takia BIS kehään. BIS kehässä meni Mimillä tosi hyvin ja sen kunniaksi meidän pikku seropi voitti koko mätsärin, jipii! Mimi sai palkinnoksi rokotuslahjakortin, kaksi pokaalia ja kaksi ruusuketta.
IMG_4561
Kun oltiin bussissa matkalla tähän mätsäriin niin sattui tapaturma, joku pieni lapsi oli yksin rattaissa siinä keskellä ja yhtäkkiä rattaat kaatuivat taaksepäin ja lapsi löi päänsä johonkin joten oli ihan veressä. Lapsen äiti meni aivan sekaisin itki ja kiljui lapsen kanssa ei edes osannut puhua suomea. Jouduttiin sitten pysäyttämään bussi ja kutsua ambulanssi paikalle. Kun oltiin jonkun aikaan istuttu kuski tuli sanomaan meille, että he odottavat vieläkin sen tuloa joten ei kannata jäädä odottamaan, että tämä lähtee, joten käveltiin sitten seuraavalle pysäkille ja hypättiin siitä seuraavaan bussiin.
IMG_4541IMG_4528IMG_4525IMG_4517IMG_4503IMG_4485IMG_4468IMG_4455IMG_4449IMG_4399IMG_4397IMG_4390IMG_4384IMG_4367
Mä lähden huomenna tosiaan viikon leirille ja hylkää koirat kotiin ( :( ) joten tulee vähän väkisinkin reilun viikon tauko.

2 kommenttia:

  1. Vau hyvä Mimi! Kattelinkin siellä seropikehässä että toi koira sijoittuu vielä hienosti :) Mun koira oli seropien PUN 3, se käyttäytyi paremmin kuin pitkään aikaan ja olin kyllä tosi tyytyväinen! Mitä rotuja Mimissä on?

    VastaaPoista
  2. Mimi kiittää! Juu siitä on tullut aika taitava verrattuna siihe millainen ennen oli :). Onnea teille sijoituksesta en ehtinyt oikein seropi kehällä olla kun piti tarkkailla milloin meidän vuoro tulee, mutta uskon että meni hyvin :)! Mimin emä on aussie, eli sitä siinä on ainakin ja isää ei tiedetä

    VastaaPoista