torstai 27. kesäkuuta 2013

nyt koirakin sen teki..

..nimittäin heitti talviturkin! Ei tosin suosiolla, mutta kuitenkin.
kesä201314Hypättiin sitten eilen illalla Emmin kanssa metroon. Olin pukeutunut huppariin ja farkkuihin kun näytti siltä että alkaisi sataa ja toivoin että rannoilla olisi tyhjää sen takia, mutta mitä vielä tietysti taivaalta ei tullut tipan tippaa sekä oli vieläkin tosi kuuma ja rannoillakin oli vaikka kuinka paljon porukkaa vielä.
IMG_5784IMG_5779 Käveltiin sitten hetken matkaa ennen kuin löysin yhden kohdan missä Emmi voisi uida, kohta oli kuitenkin tosi kivinen ja aika huono joten yhtien pikku koirien omistajat tulivat juttelemaan ja vinkkaamaan että vähän matkan päässä olisi parempi ranta.
IMG_5758 Käveltiin sinne ja heittelin siellä Emmille palloa. Päätin sitten heittää pallon niin pitkälle että Emmi ei suostunut sitä hakemaan koska joutuisi uida ja minäkään en koska housut kastuisi. Ajattelin että voisin kuitenkin vähän kastella housujani ja kokeilla jos vähän pakottamalla saisin Emmin uimaan ja ohjailisin sen pallon luokse jos siten suosutuisi sen hakemaan. No eipä Emmi tietenkään suostunut ottamaan sitä vaan kääntyi koko ajan rantaa kohti ja yritti paikallaan uida hätäisesti pois ( Emmi ui varsinkin silloin ihan samanlailla kuin mä uin, oon siis tosi huono uimaan ja uin koiraa sekä uin pystyasennossa ja yritän avuttomasti pysyä pinnalla käsien avulla, siltä myös Emmi näytti silloin :DD)  joten siitä seurasi se että jouduin itse sen hakemaan ja housuni kastuivat kokonaan, olimpahan saanut Emmin heittämään talviturkin.
Sen jälkeen Emmi ei enään vapaaehtoisesti suostunut menemään veteen koska luuli että pakottaisin sen  taas uimaan, en halunnut että Emmille jää huonoa kokemusta joten syötin sille nameja ja leikin sen kanssa vedessä. Antoi se sitten anteeksi ja oli taas innoissaan kahlailemassa :D . Pakko seuraavalla kerralla ottaa Emmille mukaan pelastusliivit, herkkuja ja mulle uikkarit niin pystyn opettamaan pikkasen paremmin!
IMG_5753     Oltiin molemmat siinä vaiheessa sen verran järkyttävän näköisiä joten ei enään kehdattu mennä takaisin metroon joten päätin kävellä takaisin kotiin vaikka sinne olikin pitkä matka. Oli kyllä ihan mukava molempien kävellä kun ei ollut kummallakaan enään yhtään kuuma kun oltiin molemmat vedessä touhuttu.
IMG_5734 Yhdessä kohdassa matkaa jotkut harjoittelivat sakujensa kanssa rauhottumista (näytti liian tutulta !) eli yksi mies piti kahta sakemannia joista toinen oli varsinkin tosi innoissaan ja haukkuikin sen takia koska metrin päässä oli ilmeisesti sille kolmas tuttu saku jonka omistaja ohjeisti miten saa koiran rauhoittumaan, Emmihän tunnetusti vihaa sakemanneja joten mietin vähän että miten pääsen kulkemaan kun kolmen sellaisen välissä oli vain metrin rako, mutta yllätyin positiivisesti kun Emmi ei välittänyt heistä mitään ! :)
IMG_5730      Kun matkaa oli enään noin kilometri jäljellä annoin Emmille pallon suuhun ja sehän kantoi sen koko matkan kiltisti, siis Emmi, joka ei ilman palkkaa tee ikinä tollasta :). Emmi oli lenkin jälkeen tosi väsynyt olihan se aamullakin käynyt pitkän lenkin suokissa :).
IMG_5736Tänään poljin pyörällä nopeasti töistä kotiin ja hyppäsin sen jälkeen ikea bussiin jolla pääsin ilmaiseksi (khehkheh >:D ) sinne kun oli asioita sen lähelle. Serkku oli aikasemmin päivällä nähnyt siellä päin jonkun irrallaan olevan koiran mutta ei pystynyt ottamaan kiinni kun oli oma koira mukana joten mentiin ekana etsimään jos löytäisimme sen, mutta siitä oli kulunut jo neljä tuntia joten ei se tietenkään enään siellä ollut.
Mentiin sitten m&m outlettiin josta ostin Emmille "matkavesipullon kiinnikkeen" ( 50 snt.)  ja kaksi pantaa (nahkainen 3e ja kankainen jotain 8e).
kesä201315      Sen jälkeen kävin toisessa kaupassa ostamassa Emmille pelastusliivit joiden kokoja en ymmärrä: L-koko oli 25-40kg koirille ja näytti Emmille sopivalta mutta E painaa vaan 23kg joten käytiin kävelemässä kaupassa ja sen aikana oli ilmestynyt myös M-kokoa mutta niiden välillä oli valtava ero se oli nimittäin todella paljon pienempi enneminki  joku S- tai XS-koko en sit tajua että minkä kokoinen olisi ollut ässä jos M oli jo niin pieni ja XS vaan hieman pienempi. Joten päädyin L-kokoon joka oli ihan sopiva (10e, alennuksessa). Kävin vielä lopuksi ostamassa mustista ja mirristä Emmille vesilelun hintaan 4,90e :). Ihan kiva kun olisin ostanut aikaisemmin Emmille 26e maksavat pelastusliivit ja nyt sain 25e:llä nuo kaikki !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti