sunnuntai 6. lokakuuta 2013

mätsäri Porvoo

Eilen lähdettiin ajelemaa kohti Porvoon mustin ja mirrin pihaa jossa mätsäri järjestettiin. Kävin ilmoittamassa Emmin, jonka jälkeen menin autoon vielä lämmittelemään.

Ellan kasvattajan (joka on myös Emmille hyvin läheinen) saavuttua mentiin häneen luokseen. Emmi käyttäytyi niin hassusti miten ei kenellekkään muulle käyttäydy. Siitä kun viimeksi oltiin Carita (kasvattaja) nähty oli liian pitkä aika, joten Emmi ei oikein tiennyt mitä tekisi. Se muisti kyllä jotenkin, että kuka on, mutta ei oikein uskaltanut mennä luokse, ujostutti, rupesi sitten ihmeellisesti puoliksi ryömien ja kävellen lähestyä Caritaa häntä heiluen, kun oli uskaltanut antaa hänen rapsuttaa itseään tuli hakemaan minusta turvaa hyppimillä iloisesti vasten ja painautumalla kiinni. Voisin kuvailla tuota sen käytöstä sanalla kunnioittaminen sille ei tullut mieleenkään murista tai haukkua Caritalle vaikka selvästi jänskätti ja jollekin muulle ihmiselle olisi sen varmasti tehnyt, se vain kyyryssä häntä heiluen antoi rapsuttaa itseään vaikka kumartui miten tahansa ylle. Caritan olemus saa Emmissä jotenkin aikaa sen, että se ei uskalla tehdä mitään pahaa ja alistuu heti, voisi totella minua samanlailla :D.
Caritan ruvettua syömään muffinsia Emmi asettui kerjäysasemiin ja rupesi selkeesti muistamaan, että kuka Carita olikaan, nimittäin joka kerta kun C tuli sen lähelle Emmi hyppäsi onnelisena vasten ja "halasi" pitkään, hassu otus.
IMG_1055  Mätsäri aloitettiin lapsi&koira kehällä. Yhdellä tytöllä oli ongelmia päästä kehään, koska sen näyttelyhihna oli rikki, joten Carita meni auttamaan, mutta ei sitä oikein saatu korjattua joten lainasin omani hänelle.
Kehän aikana C rupesi leikkimään Emmin kanssa hanskallaan ja voi miten hauskaa Emmillä olikaan.

Kehän loputtua muut kehät alkoivat ja C meni tuomaroimaan isoja pentuja ja me siiryttiin meidän kehän laidalle.
Kun mentiin kehään Emmi esiintyi tosi hienosti ja meidän parina oli myös tosi taitava koira, tuomari sanoi, että molempien kuuluisi saada punainen nauha joten oli iloinen kun me saatiin se.
Punaisten kehässä Emmi ei esiintynyt niin hyvin kuin olisi voinut, vinkui ja meni istumaan, johtunee varmaa siitä, kun ollaan treenattu istumista lähi aikoina. Sijoitusta ei tullut. Käytiin vielä hyvästelemässä Carita ennen kuin lähdin bussilla takaisin kotiin.
IMG_1056 Kuvat ovat rallytoko kurssin viimeiseltä kerralla, koska en ole ehtinyt kuvailla. Mulla muutenkin on nyt ihan hirveän kiireinen aika joten en voi luvata, että postauksia tulee nyt hirveen tiheään tahtiin, kun emme ehdi mitään tehdä.

2 kommenttia:

  1. Löysin vasta teidän blogin eilen, mutta musta kuitenkin tuntuu että olisin nähnyt teidät siellä :D

    VastaaPoista