keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pikku tuhooja

Emmi ei koskaan tuhoa mitään, PAITSI  mitä nyt joskus hanskoja, huiveja, pipoja, sukkia..
Kun joku tulee kotiin Emmin tekee ihan hirrrveästi mieli haukkua, mutta se tietää ettei se saa, mutta jos suu on tyhjä kiusaus on liian suuri joten sinnehän täytyy laittaa jotain. No lelukori on liian kaukana eikä sinne silloin kannata lähteä, joten helpommalla pääse kun laittaa tassut pöydän reunalle ja nappaa sieltä jonkun ihanan jutun, kuten hanskan. Upeaa hanskaa pitää mennä esittelemään tulijalle, näyttää miten ihanasti sitä voi purra, mutta ei siitä tietenkään voi luopua vaan pitää leikkiä sillä ensin vetoleikkiä ennen kuin voi päästää irti. Siinä sitten helposti siihen ilmestyy reikä jos toinenkin. Nyt kun on talvi on tulossa pikku tuhooja pääsee paremmin toteuttamaan itseään. Onneksi meillä on kuitenkin ihana sukulainen joka jaksaa korjata Emmin rikkomia juttuja, muuten pitäisi olla koko ajan ostamassa uusia.

Tässä teille tarjous: Jos hanskasi, huivisi, piposi tai sukkasi tuntuvat liian kuumilta tai tarvitsevat muuten vain parempaa ilmanvaihtoa Emmi lupasi tulla ihan ilmaiseksi tekemään muutamat reiät jokaiselle! :-)
Samaan postaukseen tungen myös Emmin uudet tavarat eli villapaita ja panta! Panta tuli tänään postissa, tilasin sen helmipannasta ja tykkään siitä hirveästi :). Nappasin myös tänään faunattaren alelaarista Emmille villapaidan. En yleensä käytä koirilla pukuja, koska niillä on niin paksu turkki, mutta pakko se oli ottaa, koska sitä voi käyttää vaikka koirauimalareissun jälkeen tai nyt kun Emmi on todella ohuessa karvassa esim. illalla kun on kylmempi.

3 kommenttia:

  1. Hah, ihanan viattoman näkönen noissa ekoissa kuvissa :D Hieno ja laadukkaan näköinen panta, sopii Emmille hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. kyllä se tietää ettei sais, mutta kun on pakko :D. Toivottavasti myös on, eiköhän, pelkkää hyvää kun vain olen tuosta paikasta kuullut ja taitaa nuo nahkapannat olla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tunnustuksesta! Mä tein tuosta postauksen juuri syyskuussa joten en tee nyt uudestaan, mutta lisäsin sinun blogin nimen sinne :)

    VastaaPoista