torstai 10. lokakuuta 2013

uusi tuttavuus

Meillä on ollut aika tylsä viikko: melkein kokonaan kokeisiin lukemista.. No on jotain mainitsemisenkin arvoista tapahtunut. Sunnuntaina kävin treenaamassa rallya Emmin kanssa, treenasin lähinnä käännöksiä: normaaleja, täys, 270 asteisia sekä vasenta täyskäännöstä. Treenit meni todella hyvin ja jäi hyvä mieli, kunpa tollasia aurinkoisia treenipäiviä tulisi enempi nyt kun ollut pari sateista päivää takana.
IMG_1123      Illalla mentiin tapamaan Kityä eli kaverin uutta koiraa, rodultaan hän on mittelspitz. Kity pelkäsi hurjasti Emmiä josta Emmi oli hämillään, mutta tulivat kuitenkin hyvin juttuun ettei murinaa ollut yhtään.
IMG_1236 Maanantaina kävin tutustumassa tetti paikkaani syy miksi mainitsen siitä blogissa on se, koska se liittyy koiriin eli koirapäiväkotiin! :) Pari kuukautta pitää vain odottaa ennen kuin pääsen sinne uudestaan.
IMG_1234 Iltalenkillä pyöräillessä törmättiin taas Kityyn ja pelkäsi vielä silloin melko paljon Emmiä muttei ehkä niin paljon kuin ekalla kerralla.
syksy 201314
Mun kokeeseen lukukaverit ♥ Mä niin tykkään tosta aussieshelttiyhdistelmästä :)
Tiistaina Mico tuli meille muutamaksi tunniksi hoitoon. Aluksi aktivoin huonon sään takia koiria sisällä: hyppyyttämällä laatikoiden päälle, etsivät nameja huoneestani ja purkkien alta, täytin kongit sekä opetin Micolle sen että ei saa ottaa namia esim. lattialta ilman lupaa. Lähdettiin sen jälkeen lenkille ja matkalla törmättiin Mimiin ja Kityyn. Kitylle taisi olla pieni järkytys kun yhtäkkiä kaikki kolme tuli eri suunnista haistelemaan :D.IMG_1132syksy 201315 Keskiviikkona mentiin käymään mustissa ja mirrissä Mimin, Emmin ja Kityn kanssa. Silloin Kity ei pelännyt melkein ollenkaan Emmiä ja Mimiä syynä varmaan se kun oli ne jo pari kertaa nähnyt ja stressi kodin vaihdosta alkaa helpottamaan.IMG_1203 IMG_1226Kuvattiin sitten vähän koiria, yhteiskuvista ei meinannut tulla mitään koska eräs veti korvat luimuun tai katseli muualle ja toinen ei meinnannut millään  malttaa olla paikallaa, mutta Mimi voi se on niin taitava ei liikkunut yhtään ja korvatkin pysyivät nätisti pystyssä.IMG_1136syksy 201316IMG_1241 Mimi muuten osaa ilmaista tunteensa hyvin, on ollut nimittäin melko pettynyt kun tuollainen pikku karvapallo on tullut sen "tilalle" joten esitti loukkaantunutta ja haki rapsutuksia minulta jonka luona Kity ei ollut, voi Mimi :DIMG_1191IMG_1176IMG_1173IMG_1168IMG_1247
pikkuostokset m&m:stä :)

8 kommenttia:

 1. Hirmu suloinen tuo neljänneksi viiminen kuva! Muutenkin tosi nättejä ja ihanan syksysiä kuvia kaikki. Ja toi sun tet-paikka kuulostaa ihan ylihyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) odotan sitä kovasti, pääsee pois koulusta touhuamaan koirien kanssa :>

   Poista
 2. Teitä heitettiin haasteella! :) http://mustantiikerinelamaa.blogspot.fi/2013/10/we-got-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää yrittää muistaa tehdä mulla nimittäin odottaa jo muutama muu postaus julkaisemista :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia, hauska nähdä vieraitakin koiria kuvissa. Tiedän tunteen kun yhteiskuvassa aina joku koira näyttää älykääpiöltä..... :D Mäkin olin koirapäiväkodissa tetissä, sekä ysillä että kasilla ja oli kyllä ihan parasta. Mihin paikkaan sä oot menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) mä meen hännänheiluttajiin, missä sä olit silloin?

   Poista
  2. Tiia (Karvakamuni Sofi-blogista siis jos et tajunnut :D) taisi olla muuten hännänheiluttajissa tetissä :) Mä olin espoon koirakeskuksessa.

   Poista
  3. Okei toivottavasti tämäkin on kiva paikka, ainakin siltä vaikutti!:))

   Poista