sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syysloma meni

..liian nopeasti. Ehdittiin me kuitenkin aika paljon puuhastella kaikenlaista.
Keskiiviikkona käytiin tosiaan se pyörälenkki. Torstaina Emmin karvat lähti, tai no ainakin pöksy-, häntä-, korva-, maha- ja tassukarvat muuttuivat siistimmiksi.
Perjantaina mentiin lenkille kera Ruusan ja Emmin.
Lauantaina taas metsästin rallytokoa varten kartioita tuloksetta, joten jouduin tyytymään mustiin pieniin ämpäreihin. Sen jälkeen mentiin treenaamaan sitä (jos joku muuten haluaa viedota meidän treeneistä joskus niin saa sanoa). Pujottelut meni tosi hyvin, mutta sivulle tuloa treenatessa Emmi vain haahuili eikä ollut oikein oma itsensä, syynä varmaan samana päivänä alkaneet juoksut.
Tänään eli sunnuntaina mentiin ihanalle retkelle Suomenlinnaan pari sukulaiseni kanssa. Voi vitsit sain olla ylpeä pikku aussiestani, niin hienosti se käyttäytyi heidän ja kaikkien muiden ihmisten seurassa.
Loppu illan ajattelinkin sitten ihanasti viettää koekirjojen parissa, ei näytä tulevan koskaan kokeille loppua.
IMG_1408
Ohennussaksilla leikkelin noita sen pääkarvoja toivoeissa se, että lähtisi noi kamalat auringon haalistamat karvat pois ja tummaa tulisi tilalle. Se oli turha toivo se.
syksy 201319
               Trimmipöytäni on hieno, tiedän. :D
IMG_1448IMG_1450IMG_1469
Ai, miten niin on käsien tärinää havaittavissa? Meidän nelisilmäiset koirat, haha:D
IMG_1474IMG_1485
Emmi on nyt ihan järkyttävässä karvassa, niin kuin joka syksy. Se pudottaa karvat talveksi ja kesäksi kasvattaa sitten uuden paksun turkin..
IMG_1488IMG_1503IMG_1519
Ihana sää tänään:)
IMG_1523
Täällä "etelässä" on vielä ihan vihreää :D

2 kommenttia: