lauantai 5. tammikuuta 2013

Emmi

Kekseliäs otsikko, eikö?
Taas tuli todistettua että mailmassa on niitä idiootteja koiran omistajia, huoh. Lenkillä kun oltiin tuli joku mies vastaan pienen koiransa kanssa ja en tiedä miksi, mutta Emmi alkoi murista sille.
Tie oli liukas ja mun oli tosi vaikee saada pidettyä Emmiä kurissa koska en päässyt siitä jäisestä tiestä mihinkään, kun jo se mies tuli koiransa kanssa suoraan päin. 
Kun he sitten olivat kohdalla mies vain päästi koiransa pitkällä remmillä nuuskimaan Emmiä. Jos olisin vähänkin löysännyt hihnaa E olisi kyllä antanut turpiin saman tien. 
No, mies vain tokaisi että "päästä se vaan haistelemaan ei se tälle mitään tee, tää on pentu."  Ahaa, kiva että tunnet koirani paremmin kuin minä itse! Emmi vaan alkoi murista entistä enemmän ja lopultakin mies sitten totesi että "nojoo ei se ehkä kauheesti tykkää" . 
Päästiin sitten lopultakin jatkamaan matkaa, eihän toi mitenkään kamalan paha juttu ollut, mutta mua vaan ottaa päähän noi ihmiset jotka lenkittää koiriaan fleksissä siten että saavat kulkea missä haluavat ja jokaista vastaan tulevaa koiraa päästävät haistelemaan, muiden mielipiteistä välittämättä, koska heidän mamman mussukat tahtovat moikata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti