sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Koirauimalassa

Perjantaina käytiin koirauimalassa. Viime kerrasta onkin jo vierähtänyt vuosi. Koirauimalaan lähti mukaan Mimi, Emmi ja Ella. 
Sisälle tultua Ella oli taas vaihteeksi tottelematon kakara, veti ja vinkui joka suuntaa. Emmillä ja Mimillä oli sentään vähän järkeä päässä ja olivat rauhalisemmin. 
Kun oltiin koirat pesty siiryttiin altaaseen. Kukaan koirista ei aluksi uskaltanut mennä uimaan, tuijottivat vaan epäluuloisina allasta ja kiersivät sen kaukaa. Yritettiin lelujen kanssa saada koirat menemään uimaan, mutta tuloksetta. Yritettiin myös kantaa veden reunaan ja auttamaan veteen jospa sitten tajuisivat uimisen idean ja lähtisivät polskuttelemaan, mutta ei. 
Jatkettiin sitten pallojen heittämistä ja lopulta ensikertalainen Mimi uskaltautui altaaseen ja alkoi noutamaan palloa. Mimi innostui oikein kunnolla uimisesta ja alkoi tekemään hyppyjä veteen. Kenenkään huomaamatta Ellakin oli uskaltanut mennä uimaan ja alkoi myös uida Mimin kanssa innoissaan ja uivatkin sitten koko loppu ajan.

 Emmi ei ollut mistään leluista kiinnostunut, joten sitä joutui vähän pakottamaan. Kannoin sen altaan reunalle ja autoin vähän työntämällä Emmiä veteen, siitä sitten alkoi uida. Missään vaiheessa Emmi ei suostunut mennä vapaaehtoisesti uimaan, mutta hieman avustamalla ui pari kertaa allasta ympäri. Hassua, kun Emmi ei ikinä oikein ole tykännyt vedestä (pikkuinen fifi kun on) ja eikä suostunut oikein altaaseen mennä, mutta kun sitten sinne joutui ui oikein kunnolla eikä tullut heit pois, tais kuitenki likka tykätä ;) Lopuksi kuivattiin koirat ja lähdettiin kotia kohti. 
Heti kun tulee jokin hyvä päivä joka sopii kaikille mennään taas uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti