lauantai 5. tammikuuta 2013

uusi vuosi ja viime viikko

Huomatkaa muuten päivän aikaisempi postaus ja eilinen postaus! Postauksia tulee nyt viikonlopun aikana aika tiuhaan tahtiin joten olkaa tarkkana :)
La-pe oltiin Porvoossa joten uusi vuosikin vietettiin siellä. Itse en tykkää uudesta vuodesta, inhoan raketteja. Tänäkään vuonna meillä ei ammuttu raketteja, lähinnä koirien takia. Emmi pelkää kauheasti raketteja, joten oli hyvä ettei oltu uv:na kotona, koska siellä olisi ammuskeltu paljon enemmän. Emmi oli melko rauhallinen alku illasta koska lähellä ei ammuttu, ulkona kun käytiin Emmi kyllä pelkäsi. Ella ei ollut moksiskaan raketeista, kuhan heilutteli häntää. Kahentoista aikaa meidän vieressä alettiin ampua raketteja, joten silloin Emmi alkoi stressaantua: makasi pöydän alla ja läähäti sentään ei tärissyt eikä pelännyt niin paljon kuin viime vuonna osana syynä on varmaan se kun raketteja ammuttiin paljon vähemmän ja Emmi varmaan huomasi, että Ella oli ihan rauhallinen.Emmi sai muuten vielä tollaisen punaisen aktivointilelun ja nameja joululahjaksi. Ellalle käytiin ostamassa petenkoiratarvikkeesta extreme kongi, koska aikaisemman oli pureskellut rikki.


Jep, koirat kävi hakemassa roskiksesta upean lelun..:DHalihetki :)Tarkka leikkaus selvästikkin menossa ilmeistä päätellen :DD

Viikko vierähti nopeasti, ei sen kummempia puuhasteltu lenkeiltiin ja koulutettiin koiria. Perjantaina käytiin koirauimalassa, jonka jälkeen Ella tuli meille viikonlopuksi hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti