maanantai 28. tammikuuta 2013

Videota mätsäristä

Eilen oltiin Ojangossa mätsärissä, aikaisemmin ei oltu tässä paikassa käyty. Oli kyllä tosi kiva halli, tilava ja mahtui olla hyvin vaikka koiria oli paljon.
Emmi pelkäsi tuomaria tosi paljon ja oli välittömästi valmis pakenemaan paikalta tuomarin tullessa kohdalle. Tuomari oli onneksi tosi mukava, jaksoi syöttää nameja ja rauhallisesti vähitellen kokeilla tarkastaa Emmin :). Suostui Emmi sitten lopulta näyttämään hampaat ja vähän paremmin tarkastamaan. Arkuuden takia meille sitten tuli sininen nauha. Sinisten kehässä Emmi ei enään pelännyt tuomaria läheskään yhtä paljon kuin ekassa kehässä, seisoi kiltisti paikallaan, eikä lähtenyt minnekkään peruuttamaan eli hyvä kokemus loppujen lopuksi jäi vaikka aluksi Emmi oli sitä mieltä, että tuomari oli "suuripahamörkö". Jossain vaiheessa sitten tipahdettiin sinisten kehästäkin pois.
Mimi meni tuloksen kanssa samalla linjalla kuin Emmikin eli sin. ei sij.

Noniin tässä vielä teille videota, tein tätä varmaa sata tuntia elikkäs nauttikaa nyt!

 ja juups pahoittelen että video ei ole laadulta parhaasta päästä, kamera ei suostunut jostain syystä aina tarkentamaan :/

2 kommenttia:

  1. Vähän ihana video :D Kiva ku laitoit koko päivästä niin että näytit kaikki pakkaamiset sun muut, ettei ollu sielt pelkästä mätsäristä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Oli tarkotus tehdä koko päivästä video mutta unohdin sitten ottaa videot mätsärin jälkeen..>:D

    VastaaPoista